Sporting Lizbon - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, justin TV, canlı maç izle!

Sporting Lizbon - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, justin TV, canlı maç izle!

Sporting Lizbon ile temsilcimiz Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geliyor. Bu maçın iddaa oranları, bein sports veya digitürk'de canlı maç izlemek için yapmanız gerekenler... 1xbet, matbet, restbet, justin tv, taraftarium, canlı maç izle.

Canlı maç izle, matbet canlı izle, betpas canlı izle, restbet canlı izle, taraftarium, justin tv, şifresiz canlı maç izle, bein sport canlı izle, digitürk canlı, 1xbet canlı maç izle, idman tv, şampiyonlar ligi izle, şampiyonlar ligi özet, şampiyonlar ligi maçları hangi kanalda, şampiyonlar ligi yayınlayan kanallar, exxen şampiyonlar ligi, exxen izle, şampiyonlar ligi ne zaman, şampiyonlar ligi hangi kanalda.

Vodafone Park Arena'da oynanan geçtiğimiz maçı 4-1 gibi farklı bir skorla kazanan Sporting Lizbon, oynadığı son 6 resmi maçı da kazanarak müthiş bir galibiyet serisi yakaladı. Şampiyonlar Ligi dönüşünde hem ligde hem de kupada oynadığı toplam 3 maçı da kazanan Lizbon ekibinde moraller oldukça yerinde. Şampiyonlar Ligi'nde 3 puanla 3. sırada bulunan Portekiz temsilcisi, Beşiktaş'ı yenerek 2.'lik iddiasını sürdürmek için sahaya çıkacak.

Temsilcimiz Beşiktaş ise Şampiyonlar Ligi'nde henüz puan alamadı ve grubunda sonuncu sırada yer alıyor. Aynı zamanda ülke puanı için de mücadele veren Beşiktaş, Galatasaray derbisini kazandıkta sonra Süper Lig'de oynadığı son karşılaşma olan Hatayspor deplasmanından 1-0'lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Siyah beyazlı ekipte Batshuayi, N'Kodou, Pjanic, Rosier, Güven Yalçın, Vida gibi önemli isimler ise sakatlıkları sebebiyle bu önemli maçta sahada olamayacaklar.

Sporting Lizbon - Beşiktaş maçının iddaa oranları ise şöyle:

  • MS 1 - 1.22
  • X - 4.10
  • MS 2 - 6.00

Sporting Lizbon - Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Sporting Lizbon - Beşiktaş karşılaşmasını Exxen canlı yayınlayacak.

Sporting Lizbon - Beşiktaş maçı hangi gün?

Sporting Lizbon - Beşiktaş maçı 3 Kasım 2021, Çarşamba günü oynanacak.

Sporting Lizbon - Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak?

Sporting Lizbon - Beşiktaş karşılaşması saat 23.00'da başlayacak.

Not: 1xbet, betpas, matbet justin tv ve taraftarium gibi siteler illegal olup, telif hakkı bulunan korsan içerik dağıtmaları yasal değildir. Konuyla ilgili tüm yasal sorumluluk size ve bu sitelere aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.