Tottenham - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, justin TV, canlı maç izle!

Tottenham - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, justin TV, canlı maç izle!

Tottenham ile Manchester United, İngiltere Premier Ligi'nde karşı karşıya geliyor. Tottenham - Manchester United maçı iddaa oranları, bein sports veya digitürk'de canlı maç izlemek için yapmanız gerekenler... 1xbet, matbet, restbet, justin tv, taraftarium, canlı maç izle.

Canlı maç izle, matbet canlı izle, betpas canlı izle, restbet canlı izle, taraftarium, justin tv, şifresiz canlı maç izle, bein sport canlı izle, digitürk canlı, 1xbet canlı maç izle, idman tv, serie a canlı izle, italya ligi canlı izle, ingiltere premier ligi canlı izle, ingiltere ligi izle, tottenham maçı canlı izle, premier lig canlı izle, manchester united maçı izle.

Premier Lig'de kıyasıya süren zirve yarışında eleştiri alan iki takım karşı karşıya geliyor.

Tottenham, enteresan bir averaja sahip olmasına karşın Premier Lig'de 6. sırada bulunuyor. Oynadığı 9 maç sonunda 15 puana ulaşan ev sahibi ekip, rakip kaleleri 9 kez sarsarken, kalesinde 13 gol yedi ve -4 averaja sahip. Ev sahibi ekibin ligde beraberliği de bulunmazken, bu sezon hücum yollarında sorun yaşadığı ise aşikar. Ev sahibi ekip, ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 6 puan toplayabilirken 6 gol attı ve 10 gol yedi. Hücum yollarında yetersiz kalan takım, savunmada ise sıkıntılar yaşıyor. Tottenham'da hafif sakatlığı bulunan Sessegnon'un bu maçta forma giymesi beklenmiyor.

Manchester United'in işleri de Tottenham gibi pek yolunda gitmiyor. United cephesi de ligde oynadığı son 5 maçta sadece 4 puan toplayabildi ve form durumu tablosunda 20 takımlı Premier Lig'de 17. sırada yer alırken, genel puan durumunda ise Tottenham'ın bir basamak arkasında, 7. sırada bulunuyor. Büyük düşüş yaşayan United, geçtiğimiz hafta Old Trafford'da, kendi seyircisi önünde Liverpool'a 5-0 gibi ağır bir skorla yenilmişti. United'da bu akşam Liverpool maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı olan Fransız yıldız Paul Pogba forma giyemeyecek.

Tottenham - Manchester United maçının iddaa oranları ise şöyle:

  • MS 1 - 2.55
  • X - 3.00
  • MS 2 - 2.00

Tottenham - Manchester United maçı hangi kanalda?

Tottenham - Manchester United karşılaşmasını S Sport ve S Sport Plus kanalları canlı yayınlayacak.

Tottenham - Manchester United maçı hangi gün?

Tottenham - Manchester United maçı 30 Ekim 2021, Cumartesi günü oynanacak.

Tottenham - Manchester United maçı saat kaçta başlayacak?

Tottenham - Manchester United karşılaşması saat 19.30'da başlayacak.

Not: 1xbet, betpas, matbet justin tv ve taraftarium gibi siteler illegal olup, telif hakkı bulunan korsan içerik dağıtmaları yasal değildir. Konuyla ilgili tüm yasal sorumluluk size ve bu sitelere aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.