Trabzonspor'lu yıldız Bakasetas'a Portekiz'den talip!

Trabzonspor'lu yıldız Bakasetas'a Portekiz'den talip!

Portekiz Ligi takımı Sporting Lizbon, Trabzonsporlu Anastasios Bakasetas'ı transfer listesine ekledi. Lizbon, Ocak ayında Trabzonspor'un kapısını çalacak.

Son haftalarda performansını üst seviyeye taşıyan Trabzonsporlu Bakasetas’a Portekiz'den talip çıktı.

Portekiz basınında yer alan habere göre; bu sezon Süper Lig'de ve Avrupa’da çıktığı 14 maçta 7 gol, 6 asistlik performans ortaya koyan 28 yaşındaki oyuncu ile Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Portekiz ekibi Sporting Lizbon yakından ilgileniyor.

Ocak ayında teklif yapılacak.

Portekiz kulübünün, Yunanistan Milli Takımı formasıyla da çıktığı son 5 maçta 2 gol, 2 asistlik skor katkısı sağlayan Anastasios Bakasetas için Ocak ayında Trabzonspor’a teklif yapabileceği vurgulandı.

Alanya'dan 3 milyon Euro'ya geldi.

Trabzonspor'un geçen sezonun devre arasında 3 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Yunan oyuncunun kontratında 12 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi bulunuyor. Olası satış halinde ise Bakasetas'ın bir önceki kulübü Alanyaspor’un da yüzde 20’lik pay alma hakkı var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.