Valencia - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, selçuk sports, justin TV, canlı maç izle!

Valencia - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, selçuk sports, justin TV, canlı maç izle!

Valencia ile Atletico Madrid, İspanya La Liga'da karşı karşıya geliyorlar. Maçın iddaa oranları, bein sport veya digitürk'te canlı maç izlemek için yapmanız gerekenler... 1xbet, matbet, restbet, justin tv, taraftarium.

Canlı maç izle, matbet canlı izle, betpas canlı izle, restbet canlı izle, taraftarium, justin tv, şifresiz canlı maç izle, selçuk sports, bein sport canlı izle, digitürk canlı, 1xbet canlı maç izle, idman tv, ispanya la liga izle, la liga canlı izle, valencia maçı izle, atletico madrid maçı izle, canlı izle.

Valencia, La Liga'da Atletico Madrid ile aralarında oynanan son 13 maçı da kazanamıyor. Son olarak rakibini 2014 senesinde 3-1'lik skorla rakibini mağlup etmeyi başaran Valencia bu sezon yine, yeniden maçı kazanma hedefiyle sahada olacak. La Liga'da oynadığı son 5 maçtan sadece 5 puan alabilen Valencia, geçtiğimiz günlerde ligde Villarreal ile oynadığı maçı 2-0 kazanarak bu maç öncesinde moral depolamış oldu. Ev sahibi ekipte defansın başarılı ismi Paulista ile forvet oyuncusu Maxi Gomez bu maçta forma giyemeyecekler.

Ligde 22 puana sahip olan ve 4. basamakta bulunan Atletico Madrid, zirve takibini sürdürmek için Valencia karşısında mutlak galibiyet arayacak. Geçtiğimiz haftalarda Levante deplasmanında 2 puan bırakan ve liderlik yarışında beklenmedik kayıp yaşayan Madrid ekibi o maçın telafisini yapmak istiyor. Atletico Madrid ligde oynadığı son karşılaşmada evinde Real Betis'i ağırlamış ve bu karşılaşmayı 3-0 kazanmayı başarmıştı. Deplasman ekibinde Llorente ve Lemar bu maçta forma giyemeyecekler.

Valencia - Atletico Madrid maçının iddaa oranları ise şöyle:

  • MS 1 - 3.55
  • X - 2.95
  • MS 2 - 1.65

Valencia - Atletico Madrid maçı hangi kanalda?

Valencia - Atletico Madrid karşılaşmasını Spor Smart (D-Smart) ve Sport Plus + kanalı canlı yayınlayacak.

Valencia - Atletico Madrid maçı hangi gün?

Valencia - Atletico Madrid maçı 7 Kasım 2021, Pazar günü oynanacak.

Valencia - Atletico Madrid saat kaçta başlayacak?

Valencia - Atletico Madrid karşılaşması saat 18.15'de başlayacak.

Not: 1xbet, betpas, matbet justin tv ve taraftarium ve selçuk sports gibi siteler illegal olup, telif hakkı bulunan korsan içerik dağıtmaları yasal değildir. Konuyla ilgili tüm yasal sorumluluk size ve içeriği paylaşan sitelere aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.