Vallecano - Barcelona maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta? | Vallecano - Barcelona maçı canlı izle!

Vallecano - Barcelona maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta? | Vallecano - Barcelona maçı canlı izle!

İspanya La Liga'da 11. hafta karşılaşması Vallecano - Barcelona maçını hangi kanal yayınlayacak? Takımların son durumu, sakatlar, cezalılar ve maça dair tüm detaylar.

Rayo Vallecano bu sezona iyi bir başlangıç yaptı. Kendi sahasında oynadığı 4 maçın tamamını da kazanan Vallecano, 12 gol atarken kalesinde sadece 2 gol gördü. Deplasmanda ise oynadığı son 2 maçı kaybeden ekip, kendi sahasında çok daha iyi bir futbol sergiliyor. Granada, Getafe, Cadiz ve Elche'yi mağlup eden Rayo'nun maçları ortalama 2,9 gol ortalamasıyla gerçekleşiyor. La Liga'da puan durumunda Barcelona'nın 1 basamak üzerinde 8. sırada bulunuyorlar. Rayo Vallecano'nun Barcelona karşısında ise ofansif bir anlayışla başlaması ve gol ortalaması yüksek bir maç olması bekleniyor.

Messi'nin takımdan ayrılışının ardından Katalan ekibi Barcelona'nın performansı da oldukça dalgalı seyrediyor. La Liga'da oynadıkları Atletico Madrid ve Real Madrid maçlarını kaybeden Barcelona'da taraftarlar büyük maçların kazanılamaması hatta puan dahi alınamamasından dolayı şikayetçi. Eylül ayının sonunda Benfica deplasmanında 3-0'lık mağlubiyetin ardından da sıkça eleştiri alan Barça'da işler yolunda gitmiyor. Barcelona deplasmanda 3 maç oynadı ve henüz galibiyet ile tanışamadı. Katalan ekibinin önemli sakatları da bulunuyor; Araujo, Braithwaite, Dembele, Fati, Pedri ve de Jong bu maçta forma giyemeyecekler. Barcelona'nın bu eksikleri ile Rayo Vallecona deplasmanından nasıl bir sonuçla döneceği en merak edilen konular arasında.

 

 Vallecano - Barcelona maçı hangi kanalda?

 Vallecano - Barcelona karşılaşmasını Spor Smart ve S Sport Plus canlı yayınlayacak. 

 Vallecano - Barcelona maçı hangi gün?

Vallecano - Barcelona maçı 27 Ekim 2021, Çarşamba günü oynanacak.

Vallecano - Barcelona maçı saat kaçta başlayacak?

Vallecano - Barcelona karşılaşması saat 20.00'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.