Villarreal - Cadiz maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta? | Villarreal - Cadiz maçı canlı izle! | Villarreal - Cadiz form durumları ve maç detayları.

Villarreal - Cadiz maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta? | Villarreal - Cadiz maçı canlı izle! | Villarreal - Cadiz form durumları ve maç detayları.

İspanya La Liga 11. hafta karşılaşması Villarreal - Cadiz maçını hangi kanal yayınlayacak? Takımların son durumu, sakatlar, cezalılar ve maça dair tüm detaylar.

İspanya La Liga'nın 11. haftasında Vilarreal, Cadiz'i konuk edecek.

Şampiyonlar Ligi'nde bulunduğu zorlu grupta 2. sırada olan ve Avrupa arenasında başarılı olarak görülen Villarreal, ligin zayıf ekibi Cadiz karşısında maçın mutlak favorisi olarak sahaya çıkacak. Villarreal, Avrupa'daki başarılı formuna karşın La Liga'da istediği başlangıcı yapamadı. Şampiyonlar Ligi'nde İsviçre temsilcisi Young Boys'u İsviçre'de 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden İspanyollar, son olarak ligde kendi taraftarı önünde Osasuna'ya 2-0 mağlup olarak taraftarlarına büyük hayal kırıklığı yaşattı. Ligde 13. sırada bulunan Villarreal, 9 maç sonunda sadece 2 mağlubiyet aldı. 2 kez galip gelen ekibin toplam 5 beraberliği bulunuyor. Vilarreal'de bu akşam Dia, Foyth ve Moreno sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler.

Konuk takım Cadiz ise ligde oynadığı 10 maçta sadece 1 galibiyet alırken, istediği başlangıcı yapamadı. Skor üretmekte güçlük yaşayan ekip, 10 maç boyunca rakip fileleri sadece 7 kez havalandırabildi ve buna karşın kalesinde toplam 15 gol gördü. Cadiz, La Liga'da oynadığı son 5 karşılaşmada ise sadece 2 puan toplarken bu karşılaşmalarda sadece 1 gol atabilme başarısı gösterdi ve yine kalesinde 7 gol gördü. İspanya'da küme düşme adaylarından biri olarak gösterilen Cadiz, Villarreal karşısında puan arayacak.

Villarreal - Cadiz maçı hangi kanalda?

Villarreal - Cadiz karşılaşmasını Spor Smart (D-Smart) kanalı canlı yayınlayacak. 

Villarreal - Cadiz maçı hangi gün?

Villarreal - Cadiz maçı 26 Ekim 2021, Salı günü oynanacak.

Villarreal - Cadiz maçı saat kaçta başlayacak?

Villarreal - Cadiz karşılaşması saat 22.30'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.