Vitor Pereira: İzin yapın, kafanızı toplayın

Vitor Pereira: İzin yapın, kafanızı toplayın

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Alanyaspor yenilgisinin ardından çıktığı ilk idman öncesinde futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Pereira, sözleriyle futbolcularına moral verdi.

Süper Lig'in 10. haftasında Alanyaspor karşısında kendi sahasında 2-1 mağlup olan Fenerbahçe'de Portekizli teknik direktör Vitor Pereira, ilk idman öncesinde futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirerek oyuncularına moral vermeye çalıştı.

''Futbol zor bir iş.''

Alanyaspor maçından sonra yapılan ilk antrenmanda oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştiren Fenerbahçe teknik direktörü Pereira, ''Futbol zor bir iş, zor bir meslek ama bizler farklı olduğumuz için buradayız. Etraftaki insanların ne dedikleri bizi tanımlamaz. Bizi bizim karakterimiz, tepkilerimiz tanımlar.'' dedi.

''Sizlerle gurur duyuyoruz.''

Oyuncularına, ''Dün oynamış olduğunuz oyundan dolayı sizinle gurur duyuyoruz'' şeklinde seslenen Portekizli teknik adam, ''Süper Lig için 5 puanlık fark çok az. Puan kaybı yaşamak elbette önemli ancak sezonu ipi göğüslemek esas olan... Bunun için çok çalışmaya devam edeceğiz. Dünkü gibi devam edersek inanın bana fark kapanır.'' ifadelerini kullandı.

''İzin yapın ve kafanızı toplayın.''

Takımına bir gün izin veren Pereira, ''Yarın ailelerinizle olun ve kafanızı boşaltın çünkü buna ihtiyacımız var. Henüz önümüzde uzun haftalar var. Her puan, her maç önemli. Kazanılacak çok maç ve puan var. Sabredecek, kırılma anlarında büyük takım reaksiyonu gösterecek, ayaklarımız yere basacak, birbirimize destek olup hep birlikte kazanmayı alışkanlığa dönüştüreceğiz. Ben de 10 gündür Samandıra'dan hiç çıkmadım. İzin yapın kafanızı toplayın.'' sözlerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.