Volkan Demirel: Fenerbahçe Anadolu takımı gibi oynuyor

Volkan Demirel: Fenerbahçe Anadolu takımı gibi oynuyor

Bein Sports'ta yorumculuk yapan Fenerbahçeli eski kaleci Volkan Demirel, Alanyaspor maçında alınan sonucun faturasını teknik direktör Vitor Pereira'ya kesti.

Fenerbahçe'ye uzun yıllar boyu hizmet vermiş ve futbolculuk dönemlerinde takım kaptanlığı yapmış olan Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin Kadıköy'de 2-1 mağlup olduğu Alanyaspor maçının ardından Bein Sports ekranlarında maça dair değerlendirmelerde bulundu.

Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin sanki bir Anadolu takımı gibi futbol oynadığını ve bu oyunun kendisini rahatsız ettiğini söyledi.

''Rossi Fenerbahçe'nin oyuncusu mu?''

Fenerbahçe, Rossi diye bir oyuncu aldı. Oyuncunun bazı maçlarda katkısı oldu evet ama Rossi gerçekten Fenerbahçe'nin futbolcusu mudur? O bölgedeki oyuncu Rossi mi? Topları eziyor. Pelkas da belki top eziyor ancak Pelkas'ın yetenekleri var. Rossi en çok oynayan oyunculardan biri ama topları eziyor.

''Fenerbahçe sanki bir Anadolu takımı gibi oynuyor.''

Fenerbahçe sanki bir Anadolu takımı gibi oynuyor. Yerleşmiş, kaptığı toplarla hızlı biçimde çıkmaya çalışan... Bu beni rahatsız ediyor.

''Yerleşik oyun yok.''

Futbolda geçiş hücumu var. Hızlı hücum, tek paslarla atak var fakat Fenerbahçe maçın genelinde tüm oyunu bunlara dayandırıyor. Rahatsız edici şeylerden biri de bu. Mücadele var, koşu var, defans üçlüsü iyi ama Fenerbahçe'nin set oyunu ve yerleşik oyunu yok. Takımın biraz daha kısa paslarla rakip sahada pozisyon bulması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum