West Ham United - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, selçuk sports, justin TV, canlı maç izle!

West Ham United - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, selçuk sports, justin TV, canlı maç izle!

West Ham United ve Liverpool, İngiltere Premier Ligi'nde karşı karşıya geliyorlar. Maçın iddaa oranları, bein sport veya digitürk'te canlı maç izlemek için yapmanız gerekenler... 1xbet, matbet, restbet, justin tv, taraftarium.

Canlı maç izle, matbet canlı izle, betpas canlı izle, restbet canlı izle, taraftarium, justin tv, şifresiz canlı maç izle, selçuk sports, bein sport canlı izle, digitürk canlı, 1xbet canlı maç izle, idman tv, ingiltere premier ligi izle, premier ligi canlı izle, premier lig izle, west ham maçı izle, liverpool maçı canlı izle, s sport canlı izle, s sport plus canlı izle.

Premier Lig'e iyi bir başlangıç yapan West Ham United, Liverpool ile oynadığı son 12 maçı da kazanamadı. Ligde lider Chelsea'nın 6 puan gerisinde ve 4. sırada bulunan West Ham, oynadığı son 5 maçın 4'ünü kazanarak oldukça formda bir takım olduğunu gösterdi. Liderlik yarışında kendisine yer bulan ve potayı bırakmamakta ısrarcı olan bordo mavili ekip, güçlü rakibi karşısında galibiyet elde etmeye çalışacak. West Ham'da Andriy Yarmolenko bu maçta sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Yaklaşık 2 hafta öncesinde Manchester United deplasmanında 5-0'lık zafer elde eden Liverpool, elde ettiği bu zafer sonrasında Anfield Road'da ağırladığı Brighton ile 2-2 berabere kalarak sürpriz sayılabilecek bir puan kaybına imza attı. Şampiyonlar Ligi grubunda son oynadığı Atletico Madrid maçını 2-0 kazanarak 4'de 4 yapan Jürgen Kloop'un öğrencileri gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi. Liverpool, West Ham deplasmanına oldukça özgüvenli ve moralli gidiyor. Deplasman ekibinde Naby Keita, Harvey Eliott, Curtis Jones, Roberto Firmino ile beraber James Milner da bu maçta forma giyemeyecekler.

West Ham United - Liverpool maçının iddaa oranları ise şöyle:

  • MS 1 - 3.50
  • X - 3.55
  • MS 2 - 1.52

West Ham United - Liverpool maçı hangi kanalda?

West Ham United - Liverpool karşılaşmasını S Sport kanalı canlı yayınlayacak.

West Ham United - Liverpool maçı hangi gün?

West Ham United - Liverpool maçı 7 Kasım 2021, Pazar günü oynanacak.

West Ham United - Liverpool saat kaçta başlayacak?

West Ham United - Liverpool karşılaşması saat 19.30'da başlayacak.

Not: 1xbet, betpas, matbet justin tv ve taraftarium ve selçuk sports gibi siteler illegal olup, telif hakkı bulunan korsan içerik dağıtmaları yasal değildir. Konuyla ilgili tüm yasal sorumluluk size ve içeriği paylaşan sitelere aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.