Bomba haber! Google Gmail, Hotmail, Yandex Mail tarihe karışıyor...

Bomba haber! Google Gmail, Hotmail, Yandex Mail tarihe karışıyor...

Dünyanın en çok kullanılan platformların başında gelen Google Gmail, Hotmail ve diğer mail adresleri tarihe karışıyor.Cüneyt Özdemir'in canlı yayında Elif Çetin ile yaptığı proğram da açıklandı. 2024 yılında artık e-mail gönderilmeyecek. Pandemi döneminde uzaktan çalışmanın aktif olduğu dönem de hayatımıza yeni fonksiyonlar getiriyor dedi.

Bomba haber Cüneyt Özdemir Youtube kanalında canlı yayında Elif Çetin ile yaptığı proğram da dikkat çeken konu başlığı 2024 yılında artık e-posta gönderilmeyeceğini açıkladı. Elif Çetin bu konu hakkında yaptığı açıklamanın son dakika gelişmesi şöyle.

2024 yılında artık birbirimize çok e-posta (Mail) göndermeyeceğiz. Uzaktan çalışmanın yaygınlaşması ile dijital göçmenler ben dünyanın her hangi bir yerinden çalışabilirim diyor. İhtiyacım olan sadece bir bilgisayar ve bir internet.

IT yöneticileri ile yapılan araştırma da e-mail 2024 yılına kadar hayatımızdan çekileceği daha çok ortak çalışma platformları kullanacağı söylendi.

Bu yapılan açıklamaya göre en popüler mail adresleri olan Google Gmail, Hotmail, Yandex Mail ve diğer mail adresleri tarhie mi karışacak olması dikkat çeken detaylar arasına girdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.