Call Of Duty Mobile 4. sezon başladı! Yeni Battlepass ödülleri belli oldu!

Call Of Duty Mobile 4. sezon başladı! Yeni Battlepass ödülleri belli oldu!

Call Of Duty Mobile 4. sezon başladı! Yeni Battlepass ödülleri belli oldu! Call of Duty Mobile Sezon 4 şimdi yayında ve kullanıcılar için önemli miktarda içerik getirdi. Yeni Battlepass, Çok Oyunculu modlar ve daha fazlası hakkında bilgi edinin.

COD Mobile şu anda en iyi aksiyon oyunlarından biridir. Oyun, yeni güncellemeler ve sık sık düşen sezonlarla muadilleriyle aynı seviyede ilerliyor. Call of Duty Mobile'ın son sezonu 4. Sezonu yayınlandı. Yeni sezon, kullanıcıların denemeleri ve kendilerini kaptırmaları için bol miktarda içerik getiriyor. Birçok oyuncu Call of Duty Mobile Sezon 4 hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyor. 

Call of Duty Mobile Sezon 4 

cc6cd783208b8428b44734463c0d1d2e31055567.jpeg

4. Sezon, güncellenmiş bir Çok Oyunculu harita, yeni özellikli oyun modları, yeni haritalar, yeni silahlar ve Planlar, ikonik Kalp Atışı Sensörü, Hawk X3 Scorestreak, Gunsmith 2.0, Klan Savaşları, yeni etkinlikler ve zorluklar ve 50 kademeli yeni kazanılabilir ödül sunar. 4. Sezon Savaş Bileti. Sadece oyun oynayarak kademeler arasında ilerleyin. Son sezon oyuncular için heyecan vericiydi ve onlar hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorlar. COD Mobile Season 4'teki tüm yeniliklere aşağıdan göz atın: 

COD Battlepass Ücretsiz Ödüller 

Seviye 14'te açılan yeni Hawk X3 Scorestreak'i kullanırken düşmanlarınıza yukarıdan ateş yağdırın. Seviye 21'de, keskin nişancı kovboylar için mükemmel silah olan hızlı ateş eden, manivelalı MK2 Marksman Rifle'ı edinin. Diğer ücretsiz katman öğeleri arasında Saddled Charm, Cyborg Showdown Calling Card, Wagon Wheel kamuflaj serisi ve daha fazlası bulunur. 

Premium COD Battlepass Ödülleri 

call-of-duty-mobile.jpg

Spurned & Burned akışında bulunan tüm içeriği kazanma şansı için Savaş Bileti'ni satın alın. Razorback-Stirrup ve Standoff at Dusk Calling Card ile birlikte Alex—Bounty Hunter'ı Seviye 1'de açın.  

Güncellenmiş Harita ve Modlar: Kubbe, Altını Ele Geçir, 1v1 Düello 

Call of Duty: Modern Warfare 3'ün ikonik Dome Multiplayer haritası Mobile'a geliyor. İster merkezi konteynırlardan, ister radar kulesinden veya terk edilmiş ofislerden geçiyor olun, her fırsatta tehlikeyle karşılaşacağınız, çölün ortasında yer alan bu askeri radar istasyonunda savaşın. 

Altını Ele Geçir'de, düşmanın altınlarını kapın ve onlar sizinkini almadan önce üssünüze geri götürün. Capture the Flag'in bu varyantında, bir altın taşıyıcı tarafından elenen oyuncular, düşmana karşı avantaj elde etmek için kullanılabilecek güçlendirmeleri düşürür. 

Sezonun ilerleyen zamanlarında gelecek 1v1 Düello'da bunu kişiselleştirin. Yedi öldürmeye ilk ulaşan raundu kazanır; üç tur kazan ve maç senin. Kıyı ve Tunus haritalarını eklemenin yanı sıra bazı Nesne Avı özelliklerini de optimize ediyoruz. 

Yeni Sezon Görevleri: Kalp Atışı Sensörünü ve Holger 26'yı kazanın 

Yeni bir Sezonluk Mücadelede Sezon 4'ün başında mevcut olan Kalp Atışı Sensörü ile düşmanlarınızı takip edin. Taktik Bombası yerine, Kalp Atışı Sensörünü çıkarın ve birkaç saniyede bir yakındaki düşmanları tarayın. Sensöre bakarken ateş edemezsiniz, bu nedenle eylemlerinizi buna göre ayarlayın. 

Yeni bir LMG sahaya giriyor! Call of Duty: Mobile'da piyasaya sürülen ikinci yeni fonksiyonel LMG olan Holger 26, sezonun ilerleyen saatlerinde başka bir meydan okumayla geliyor. Silahın yeteneklerini önemli ölçüde değiştirmek için farklı şarjörler ve namlular donatın ve size kendi şartlarınızda savaşma esnekliği verin. 

Silah Dengeleme ve Gunsmith 2.0 

Sezon 4, her silah türünün benzersiz rolünü daha iyi yerine getirmesini sağlamak için tüm silah kategorilerinde değişiklikler içeren tam bir silah dengesi geçişi içerir. Bu, yakın mesafelerde SMG'leri güçlendirmek, orta menzilde saldırı tüfeklerini geliştirmek, LMG'lerin doğruluğunu ve hasar verimliliğini dengelemek, keskin nişancı ve nişancı tüfeklerindeki ataşmanları ve diğer özellikleri optimize etmek ve daha fazlası anlamına geliyor.  

Silah dengesi geçişinin yanı sıra Gunsmith 2.0'ın tanıtımıyla Gunsmith silah varlıklarına büyük ölçekli bir yükseltme uyguluyoruz. 

Battle Royale Araç Optimizasyonu 

4. Sezon ayrıca, motosikletler ve arazi, arazi ve saldırı araçları için geliştirilmiş dayanıklılık dahil olmak üzere Battle Royale'deki araçlar için denge optimizasyonlarını içerir. Arazi araçlarında geliştirilmiş hızlanma ile patika yoldan uçun. Ayrıca araç ayarları altında seçilebilen yeni tank operasyonlarını da seçin. 

Klan Savaşları ve Dünya Şampiyonası 2021'de yarışın 

Yeni Klan Savaşları özelliği, rekabet etmek için tamamen yeni bir yol sunuyor. Altı günlük turnuvalarda diğer beş klanla savaşın, bir tepe haritasında çeşitli düğümlerin (her biri farklı bir atanmış görev içeren) kontrolü için savaşın. Klanınızın bireysel bağlantı noktası performansına göre Klan Puanları kazanın ve ödüller kazanmak için aşamalı bir lig sisteminde ilerleyin. 4. Sezonun başlangıcına yaklaşırken Klan Savaşları hakkında daha fazla bilgi için bizi izlemeye devam edin. 

Dereceli mod hayranları, 26 Mayıs'tan başlayıp Temmuz ayının sonuna kadar sürecek olan Sıralamalı Seri 2: Dünya Şampiyonası 2021'de yarışmaya hazırlanın. Seraph — Değerli Metal, KN-44— Şampiyona Zihniyeti ve Dereceli Seri 2 çerçevesi gibi yeni öğeler kazanma şansı için iyi performans gösterin. 

High Noon Chase Etkinliği

High Noon Chase etkinliğinde kaçaklar kaçıyor ve onları adalete teslim etmek size kalmış. Çok Oyunculu ve Battle Royale maçlarını oynayarak benzin alın ve onunla birden fazla noktada kaçan kötüleri kovalayın. Tengu – Kara Altın Operatörü görünümü ve Echo – Buharlı Saat Silah Planı gibi her kovalamacada farklı ödüller kazanın. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.