Call of Duty: Warzone en iyi 3 silah: AK-47, Kar98k, AMAX!

Call of Duty: Warzone en iyi 3 silah: AK-47, Kar98k, AMAX!

Call of Duty: Warzone en iyi silahları oyuncular tarafından seçildi. Bunlar: AK-47, Kar98k, AMAX. Silahların tüm özelliklerini ve görsellerini haberimizde bulabilirsiniz.

Call of Duty: Warzone Season 3, eski silahları ile dikkatleri üzerine çekti. Sezon 3’te yer alan meta hala taze olsa da, popülaritesinde ortaya çıkan birkaç farklı silah yer alıyor. FFAR ve AUG gibi silahlar oldukça popülerken, meta saldırı tüfeği odaklı ortaya çıkıyor. Diğer bazı keskin nişancılar ve SMG'ler iyi performans gösterebilir, ancak popüler saldırı tüfeklerinin sahip olduğu kullanımlara sahip değiller. Elbette, yetenekli herhangi bir oyuncu Warzone'da hemen hemen her silahla kazanabilir. Ancak bu üç silah, mevcut metanın önde gelenleridir. 

# 3 - Kar98k 

99e62-16212846011966.jpg

Warzone'daki meta çok yoğun bir şekilde saldırı tüfeklerine odaklandığından, keskin nişancı desteğinin yanı sıra çalışan tüm AR'leri tamamlamak için keskin nişancıların değerinin artması gerektiği mantıklı. Keskin nişancı kategorisinde Kar98k, HDR ve AX-50'yi kesinlikle geride bıraktı. Her iki silah da geri tepme kontrolüne veya Kar98k'in sahip olduğu ADS hızına sahip değil. Bu silahın kullanımı çok kolay olduğu için çok daha isabetli bir atış sağlar. Bu, Verdansk'ta haritaya düşen veya ağaçların arkasında gizlenen düşmanları kolayca yakalayabilir. 

# 2 - AK-47 

80ca0-16212846857162-800.jpg

Bu her zaman oyundaki en güçlü saldırı tüfeklerinden biriydi. AK-47 diğer saldırı tüfeği kontrol etmek çok daha kolay olsa da önceden fazla popüler değildi. Neyse ki, geri tepmesi bir yamada azaldığında bu silah çok daha kullanılır hale geldi. Sonuç olarak AK, artık yakın mesafeden SMG'lerle başa baş gidebilen Warzone'da inanılmaz derecede güçlü bir silah. 

# 1 - AMAX 

94abc-16212846426862.jpg

Warzone metasında hangi silahın öncelikli seçenek olduğuna karar vermek zor olabilir. Amax birinci sınıf bir silahtır. Ayrıca kesinlikle alışması biraz zaman alan bir silah. Geri tepmesine yardımcı olacak bir eklenti olmadan kimse onu kullanmak istemeyecek. Yine de ustalaşmışsa, hem yakın hem de uzun mesafeden bir kamyon gibi vurur. Bu silahın gücü, diğer tüm saldırı tüfeklerini ve dolayısıyla metadaki diğer tüm silahları alt eder. 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.