Clubhouse Android telefonlara geliyor! Beta test süreci başladı! Clubhouse Android betasına nasıl katılırım?

Clubhouse Android telefonlara geliyor! Beta test süreci başladı! Clubhouse Android betasına nasıl katılırım?

Clubhouse Android telefonlara geliyor. Uzun süredir geliştirme aşamasında olan Clubhouse Android uygulaması artık beta aşamasına geçti. İşte Clubhouse uygulaması hakkındaki tüm detaylar..

Sesli sohbet odası uygulaması Clubhouse , geçtiğimiz birkaç ay içinde büyük gündem yarattı. Popüler hizmet birçok avantajı bulunurken en büyük dezavantajlarından biri, yalnızca iOS uygulaması olmasıdır. Clubhouse ekibi, bir Android sürümünün çalışmalarda olduğunu onayladı. Şimdi ise bir beta sürümü de yolda gibi görünüyor. 

Clubhouse ekibi bir blog gönderisinde Android için bir beta sürümü başlattıklarını doğruladı, ancak tam ölçekli bir uygulama lansmanının henüz yayınlanmadığını vurguladılar. Öyleyse, herkese açık gerçek sürümü ne zamana kadar beklemeliyiz? 

clubhouse-android-pixel-1280x720.jpg

Ekip, blogda "Önümüzdeki haftalarda daha fazla Android kullanıcısını Clubhouse'da ağırlamak için sabırsızlanıyoruz," diye yazdı. Bu ay veya gelecek ayın başlarında gerçekten bu versiyona ulaşabileceğimizi dile getirdi.  

Asıl soru, Clubhouse'un başlangıçtan itibaren Android’in iOS sisemine kıyasla daha fazla ilgi çekip çekmeyeceğidir. Clubhouse'un çıkışından bu yana Twitter, Instagram, Reddit ve Telegram gibi birçok platform hizmeti sesli sohbet odaları özelliği getirdi. Yani tam sürüm bekleyen Android kullanıcılarının alternatif sıkıntısı bulunmuyor. 

Clubhouse'un 2 Mayıs itibarıyla yayınladığı en son sürüm notları , Android uygulamasının "beta" sürümünün bazı kullanıcılar tarafından test edildiğini ortaya çıkardı. Clubhouse'un kendisi gibi, bu betaya erişim hala birkaç kişiye özeldir, ancak geliştiriciler önümüzdeki haftalarda biraz daha geniş bir sunum planlamaktadır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum