Clubhouse para kazanma yöntemi nedir? Clubhouse'dan nasıl para kazanılır?

Clubhouse para kazanma yöntemi nedir? Clubhouse'dan nasıl para kazanılır?

Clubhouse uygulaması yeni bir güncellemeyle para kazanma özelliğini getiriyor. Clubhouse nasıl para kazanılır? Clubhouse kazanmak için neler yapılmalı?

Sosyal medya uygulamalarına son zamanlarda farklılık kazandıran Clubhouse, artık bir başka özelliğiyle gündeme geliyor. Yeni gelecek olan güncellemeyle birlikte kullanıcılar artık para kazanmaya başlayabilecek. Ancak ilk etapta para kazanma özelliği her kullanıcıya açık olmayacak. Sadece belirli kişilere açık olacak ve deneme aşamasına girecek. Halen bu konuda çalışmalarına devam eden ekip, yeni güncellemeyi kullanıcılara en kısa sürede sunacak.

Clubhouse'a para kazanma özelliği geliyor

3006171-1200x627.jpg

Sesli sohbet uygulaması özelliği taşıyan Clubhouse, sadece iPhone'lar için şuanda kullanılabilir durumda. Yayınlandığı günden beri büyük ivme yakalayan uygulama, şuanda piyasadaki tüm sosyal medyalar içerisinde konuşuluyor durumda. Yeni gündem konusuyla da bugünlerde daha da ön plana çıkıyor.

Diğer sosyal medya uygulamalarında olduğu gibi para kazanma özelliği artık tüm uygulamalara yavaş yavaş geliyor. İnsanların hobiden fazlasını yaparak para kazanmaları, uygulamaya daha fazla insanın gelmesi konusu ön plana çıkartıyor. Bu sayede kitleleri kendine çekiyor ve bu sayede büyük kullanıcı sayılarına ulaşabiliyor. Yeni gelecek olan özellik ile artık uygulamadan para kazanılabilecek.

Clubhouse'a para kazanma başvurusu nasıl yapılır?

clubhousea-yeni-ozellikler-geliyor.jpg

Clubhouse Creator First özelliği bugün itibariyle resmi olarak Twitter adreslerinden yayınlandı. Bu özellikle birlikte ilk olarak belirli kullanıcılar üzerinde deneme yapıp, para kazandırmayı hedefliyor. Tüm kullanıcılara deneme ve geliştirmelerden sonra gelecek olan güncellemeyle sunulacak. 

Bu programa form aracılığıyla katılım sağlıyorsunuz. Bu formu dolduracak ve gerekli özellikleri taşımanız kaydıylla sizlere geri dönüş sağlanacak. Şuanda sadece iPhone kullanıcılarına özel olan bu uyguluma şuanda Android üzerinde kullanılmıyor.

Ne kadar para kazanılır ve nasıl para kazanılır sorularının detayları şuanda bilinmiyor. Yeni bilgiler ve detaylar geldikçe sizlere bunları aktaracağız. Takipte kalın.

İlginizi çekebilir

Xiaomi fabrikasının açılış tarihi belli oldu! 2000 kişi işe alınacak! İşte başvuru şartları

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.