Clubhouse'dan dikkat çeken Instagram ve Twitter güncellemesi!

Clubhouse'dan dikkat çeken Instagram ve Twitter güncellemesi!

Clubhouse'dan dev Instagram ve Twitter güncellemesi geliyor. Artık kullanıcılar sosyal medya hesaplarını bağlayabilecekler. İşte detaylar..

iOS ve Android için yalnızca davetiyeyle kullanılabilen sosyal medya uygulaması Clubhouse, uygulamanın en son beta sürümünde, kullanıcılarının Instagram ve Twitter hesaplarını profillerine bağlamalarına olanak tanıyan bir güncelleme sunacak. Mashable raporuna göre, Clubhouse geliştiricileri, kullanıcılarının bir Kulüp sayfasında konuşmacıları takip etmesini ve yaklaşan etkinlikler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasını kolaylaştıran güncellemeler de yayınladı.

Buna ek olarak, geliştiricilerin, uygulamanın “bu yaz” genel bir sürüme tanık olacağını ve insanların davetsiz olarak platforma katılmalarına izin vereceğini duyurdular.  

Medya yayını, en son Clubhouse Android beta sürümünün yama notlarına göre, platform kullanıcılarının Instagram ve Twitter hesaplarını Clubhouse'daki ilgili profillerine bağlama seçeneğine sahip olacaklarını belirtti. Geliştiriciye göre, başkalarının "sizi daha iyi tanımasına, diğer hesaplarınızı takip etmesine ve size DM'ye (IG/Twitter ayarlarınız izin veriyorsa)" izin vermesine izin verecekti. profilleri seçin ve ilgili hesapları bağlamak için 'Twitter Ekle' veya 'Instagram Ekle'ye dokunun.  

Clubhouse hakkında daha fazla güncelleme 

Haber ajansı ANI'ye göre, Clubhouse'un Android uygulaması, kullanıcıların kişileri ve kulüpleri doğrudan Odalarından takip etmelerine de izin verecek. Ayrıca, bir odadaki bir kullanıcı bir konuşmacıyı beğenirse ve onu takip etmeye karar verirse, kişi bunu o konuşmacıyı seçerek ve ardından ekranın alt kısmındaki odadaki 'Takip düğmesini' seçerek yapabilir. Kulüp binası kullanıcıları ayrıca belirli bir Kulübün ev sahipliği yaptığı daha fazla etkinliğe kolayca erişebilecekler. Bildirildiğine göre notlar ayrıntılı olarak "Kulüp sayfasına gidin ve yaklaşan tüm etkinliklerini göreceksiniz ve birden fazla varsa bunlar arasında gezinebileceksiniz."  

YouTube'dan bir ipucu alan uygulama, belirli bir etkinliğin başlaması planlandığında kullanıcıların haberdar olması için bir zil simgesi de alır. Bu arada, Clubhouse kurucu ortakları Paul Davison ve Rohan Seth, platformun oldukça küçük bir sahne arkası ekibinden oluşmasına rağmen, bir ülkenin düzenlemeleri ve normları söz konusu olduğunda çizgiyi aşmaya kararlı olduğunu doğruladılar. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.