E Nabız giriş yaparak tahlil sonuçlarını ücretsiz öğrenebilirsiniz! E-devlet şifreniz ile girin..

E Nabız giriş yaparak tahlil sonuçlarını ücretsiz öğrenebilirsiniz! E-devlet şifreniz ile girin..

E-Nabız sistemime e-devlet şifreniz ile giriş yaparak tahlil sonuçlarınızı öğrenmek çok kolay. Sizler için internet üzerinden ücretsiz olarak tahlil sonuçları nasıl öğrenilir? Sorusunun yanıtını detaylarıyla beraber sunduk. Tüm adımlar haberimizde yer alıyor..

Hastanede muayene olduktan ve çeşitli tahliller yaptıktan sonra sonuçları el ile almamız, uzun süre orada beklememize sebebiyet veriyor. Dolayısıyla bunun önüne geçmek için artık herkes kendine ait bir e-devlet üyeliği açıyor. Bu üyelik ile beraber yaptırmış olduğunuz tahlil sonuçlarını MHRS adresinden kolayca öğrenebiliyorsunuz. Uzun süre hastanede beklemenize ve raporun fiziki olarak sunulmasına gerek kalmıyor. Durum böyle iken vatandaşlarımız internet üzerinden tahlil sonuçlarına nasıl bakılır? Ücretsiz tahlil sonuçlarını öğrenme? Gibi birçok sorunun yanıtını arıyor. 

Tüm bu soruların cevabını haberimizde sizler için derledk. İşte tüm detaylar: 

T.C. Kimilk numarası ile tahlil sonucu nasıl öğrenilir? 

Bu işlem sayesinde kolayca T.C. numaranız ile sonucunuzu öğrenebileceksiniz. Yapmanız gerekenleri aşağıya sıraladık: 

  • Öncelikle tarayıcınızı açın ve arama motoruna E-nabız yazın. 
  • Daha sonra E-nabız sitesine giriş yapın ve oradan E-devlet ile giriş yap seçeneğine tıklayın. 
  • Eğer daha önceden E-nabız’a üyeliğiniz bulunmuyorsa buradan E-devlet ile kayıt ol butonuna basmanız gerekecektir. Üyeliği tamamladıktan sonra giriş yapabilirsiniz. 
  • E-nabız sistemine E-devlet ile giriş yaptıktan sonra, sol kısımda bulunan Tahlillerim sekmesine tıklayın. 
  • Bu sekmede hastanede yaptırdığınız tüm tahlil sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Dilerseniz sonuçları tarihe göre sıralayabilirsiniz. Eğer sonucunuz ekrana düşmediyse bir müddet daha beklemenizde fayda bulunmaktadır. 

Koronavirüs test sonucu nasıl öğrenilir? 

Eğer üzerinizde uzun süreli halsizlik, öksürük ve ateş gibi birçok şikayet var ise derhal sağlık ocağına veya devlet hastanelerine mürcaat etmenizi tavsiye ediyoruz. Bu şikayet sonucu koronavirüs sonucunuzu yine internet üzerinden öğrenebiliyorsunuz. Bunu yapmak için yukarıda uyguladığımız işlemler geçerli. E-Nabız sistemine giriş yapıyoruz. Daha sonra koronavirüs sonucu veya koronavirüs test sonucu öğrenme sekmesine tıklıyoruz. Bu sonuç, tahlillerden ayrı olarak gösterilmektedir. 

E-Devlet üzerinden tahlil sonucu nasıl öğrenilir

Her bireyin artık bu dönemde bir e-devlet üyeliği bulunması gerekiyor. Çünkü tüm işlemler artık bu platform üzerinden yapılıyor. Yine bu sistem üzerinden tahlil sonuçlarınızı öğrenebiliyorsunuz. Eğer üyeliğiniz yok ise PTT şubelerinden e-devlet üyeliği açtırmak istiyorum diyerek ve 2 TL gibi bir ücret ödeyerek hesabınızı açtırabilirsiniz. 

E-devlet üzerinden sonucunuzu öğrenmek için e-devlet'e giriş yaptıktan sonra arama kısmına E-nabız yazın. Daha sonra buraya giriş yapın ve tahlil sonuçlarımı göster sekmesini işaretleyin. 

Devlet hastanesinden tahlil sonucu nasıl öğrenilir? 

Yakın zamanda hastanede tahlil yaptırdıysanız ya da önceki tahlil sonuçlarınızı öğrenmek istiyorsunuz bunu iki şekilde yapabilirsiniz. İlk olarak gitmiş olduğunuz hastaneye müracaat ederek sonuçlarınızı çıktı olarak alabilirsiniz. İkinci olarak ise devletin resmi web sitesini ziyaret ederek elinizde bulunan barkod ve T.C. kimlik numaranızla giriş yaparak tahlil sonucunuzu öğrenebilirsiniz. 

İlginizi çekebilir 

Twitter’da TT nasıl olunur? Twitter TT listesi nedir?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.