E3 2021 etkinliği ne zaman başlayacak? GTA 6 çıkacak mı? E3 2021'de hangi oyunlar sergilenecek? İşte tüm detaylar..

E3 2021 etkinliği ne zaman başlayacak? GTA 6 çıkacak mı? E3 2021'de hangi oyunlar sergilenecek? İşte tüm detaylar..

E3 2021 etkinliği ne zaman başlayacak? E3 2021'de hangi oyunlar sergilenecek? GTA 6 çıkacak mı? Rockstar Games sürpriz yapacak mı? Far Cry 6 ne zaman çıkacak? İşte tüm detaylar..

E3 (Electronic Entertainment Expo) bir video oyunu endüstrisi ticaret fuarıdır. Bu oyun geliştiricilerin, yayıncıların, donanım ve aksesuar üreticilerinin yanı sıra perakendecilerin ve basının yeni oyunlar ve oyunla ilgili öğeleri tanıtıp pazarlayabileceği bir forumdur. Peki E3 2021 ne zaman başlıyor? Yaklaşan E3 2021 hakkında şu anda bilinen her şeyi öğrenmek için haberimizi okumaya devam edin. 

E3 2021 Takvimi 

Geçen yılki etkinlik pandemi nedeniyle ertelendi. Ancak şimdi geri dönüyor. Bu yılki E3 oyun konferansı 12 Haziran - 15 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. Xbox ve Nintendo oyunlarının yanı sıra önümüzdeki bir veya iki yıl içinde çıkacak en yeni oyunlarla ilgili haberleri içerecek.  

Bloomberg'e göre Nintendo, daha büyük bir OLED ekrana ve 4K grafikler için özelliğe sahip Switch'in premium bir sürümü üzerinde çalışıyor. Konsolun yakın zamanda piyasaya sürülmesi bekleniyor.  

Bu sonbaharda Rockstar, üçüncü konsol nesli için Grand Theft Auto V'yi piyasaya sürecek. Ancak GTA serisinin yaklaşmakta olan yeni oyunu için tüm gözler AAA stüdyosu ve ana şirketi Take-Two Interactive'de. Bu etkinlik sırasında, oyuncular bir Grand Theft Auto VI sürprizi bekleyebilirler. 

Ubisoft, E3 2021'de kendi basın toplantısını gerçekleştiren (bildiğimiz kadarıyla) ilk büyük oyun yayıncısı olacak. Ubisoft, Far Cry 6 ve Tom gibi oyunlara rağmen Ubisoft Forward'da ne sergileyecekleri hakkında hiçbir şey söylemedi. Clancy's Rainbow Six Quarantine ve yenileri beklenebilir. 

far-cry-6-ilk-oynanis-gosterim-tarihi-yayinlandi.jpg

Halo Infinite'in, Xbox Series X ve S. için en çok beklenen oyunlardan biri olduğu için bir güncelleme alması bekleniyor. Halo Infinite, yeni nesil sistemlerle birlikte piyasaya sürülmüş olmalıydı. Oyun başlangıçta 343'e oyunu kendi şartlarına göre bitirmek için ek süre vermek için ertelendi. Pandemi kaynaklı kriz nedeniyle bir kez daha tatil yapmak zorunda kaldılar. 

E3 ve GamesCom'un iptal edilmesi, artık çalışmalarını sergilemek için yüksek profilli bir foruma sahip olmayan tüm dünyadaki oyun geliştiricileri için büyük bir boşluk yarattı. Oyun ikonu Geoff Keighley tarafından düzenlenen dört aylık bir etkinlik olan Yaz Oyun Festivali, bu boşluğu doldurmaya yardımcı oldu. Tony Hawk'tan Pro Skater 1 + 2, Crash Bandicoot 4: It's About Time ve Star Wars: Squadrons açıklandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.