E3 2021'de duyurulan en iyi Capcom ve Microsoft oyunları! Hangi oyun ne zaman çıkacak? İşte liste!

E3 2021'de duyurulan en iyi Capcom ve Microsoft oyunları! Hangi oyun ne zaman çıkacak? İşte liste!

E3 2021 hangi oyunlar duyuruldu? En iyi Capcom oyunları nelerdir? En iyi Microsoft oyunları hangisidir? Oyunlar ne zaman çıkacak? İşte detaylar..

E3 2021'de çok sayıda duyuru yapıldı ve dünyanın her yerindeki oyuncular, açıklanan oyunları ellerine almaktan heyecan duyuyorlar. Uluslararası oyun fuarı E3 3. güne girdi ve Capcom en popüler oyunlarından ikisinin gelecek versiyonunu açıkladı. Capcom, oyunlarını ilk kez E3'te sergiledi, bundan önce de oyunlarını bağımsız yayınlarda yayınladılar. E3 3. Gün duyuruları ve Capcom E3 2021 hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin. 

Resident Evil Village and RE: verse 

E3 Pazartesi duyurularının en önemli özelliği Capcom ve başlıkları etrafında dönüyordu. Capcom, Resident Evil Village ve Moster Hunter Rise hakkında en son haberleri açıkladı, çünkü her ikisi de gelecekte lansman sonrası yeni içerikler alacak. Capcom E3 2021'de şirket tarafından söylendiği gibi, "Yoğun talep üzerine, Resident Evil Village için ek DLC'de geliştirme yeni başladı". Bununla ilgili daha fazla bilgi daha sonra açıklanacak. Bunun dışında Capcom, popüler oyun unvanı olan Evil'in çok oyunculu bir versiyonu olan ve önümüzdeki ay piyasaya sürülecek olan RE: Verse'i de duyurdu. 

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin 

Oyuncular ayrıca E3 3. gün duyuruları sırasında yeni bir fragman alan Moster Hunter Stories 2: Wings of Ruin hakkında daha fazla bilgi edindiler. Video oyunu bu Temmuz'da Nintendo Switch'te piyasaya sürülmek üzere. Daha önce, Summer Game Fest Kickoff Livestream sırasında kısa bir fragman da ortaya çıkmıştı. Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, 2017'de Nintendo 3DS'de piyasaya sürülen Monster Hunter Stories'in devamı niteliğindedir. Bu sefer oyuncuların oyundaki canavarları öldürmesi gerekmiyor. Bunun yerine, canavarları evcilleştirebilir, oyunda dolaşmak için onlara binebilir ve diğer canavarlarla savaşta onları konuşlandırabilirler. 

The Great Attorney and Halo Infinite 

The Great Ace Attorney Chronicles, E3 Pazartesi duyuruları sırasında da açıklandı ve Capcom, oyunculara oyunun yeni özellikleri ve hikayesi hakkında bilgi verdi. Capcom'un 3. gündeki özellikleri dışında Microsoft, Halo Infinite'in çok oyunculu modu hakkında yeni bir video da ortaya çıkardı. Çok oyunculu modu oynaması ücretsiz ve PC ve Xbox'ta indirilebilecek. Video ayrıca oyundaki Spartan, araçlar ve silahlar hakkında daha fazla ayrıntı ortaya koyuyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.