Elden Ring Oyununun Yeni Görüntüleri Sızdı

Elden Ring Oyununun Yeni Görüntüleri Sızdı

Gelişimine devam edilen aksiyon ve rpg öğelerini barındıran Elder Ring oyunu için yeni görüntüler sızdırıldı. Geliştirici ekibin sürpriz yapacağı görüntüler sosyal medyaya sızdı. Elder Ring'in yeni görüntülerinde hangi detaylar var?

RPG öğelerine ve devasa bir haritaya sahip olan Elder Ring oyununun gelişimine devam ediliyor. Bu süreçte oyun ile ilgili detaylar bir süredir kullanıcılardan gizleniyordu. Fakat dün itibariyle yeni görüntüler sosyal medyaya sızmış durumda. Birçok twitter kullanıcı tarafından yayınlanan görüntüler, oyunu oynama esnasına kayda alınmış.

FromSoftware firması tarafından geliştirilen Rpg oyunu uzun süredir gelişme aşamasında. Oyunun ne zaman çıkacağı şuan için belli değil. Daha tam olarak oyun hakkında net görsel ve video yayınlanmamış durumda. Yeni fragmanın yakın zamanda duyurulacağı haberi ise bu sızan görüntülerden öğreniyoruz. Dolayısıyla büyük sürpriz bir nevi kaçmış gibi görünüyor.

Elden Ring'den Yeni Görüntüler Sızdı

elden-ring-troll-character.jpg

Video başlangıcında ''yepyeni fantastik bir aksiyon RPG oyunu'' ibaresi dikkatleri çekiyor. Yapımcı ekibin devasa bir haritaya sahip olacağı bu oyun için sağlam bir şekilde çalışıyor. 

Virüs döneminde evden çalışma gerçekleştiği için ise bu videoların sızdırıldığını ön görebiliriz. Dolayısıyla birçok yapım ve geliştirme süreci şuan için evlerden sağlanmaktadır. Büyük bir ekibin kontrolü bu virüs sürecinde çok zor bir şekilde sağlanabilmekte. Tüm bu nedenlerden dolayı yeni görüntüler şuanda basına sızmış durumda.

Yeni görüntüler yorum konusu oldu. Souls oyunu benzeri ibareleri, görüntüleri izleyen oyuncular tarafından dile getirildi. Bu görüntüler ile oyun tartışma konusu oldu.

Oyun ile alakalı tüm görüntüler aşağıda paylaşılmıştır. Yeni sızan görüntüler üzerine yapımcı ekip nasıl bir tavır sergileyecek ya da görüntüler için hangi sözleri dile geitrecek şuan için merak konusu.

1. Videoyu izlemek için: buraya

2. Video için: buraya

3. Vİdeo için: buraya

İlginizi çekebilir...

Pubg 2 New State Detayları Belli Oldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.