Epic Games Store Ücretsiz Oyun Kampanyası Kapsamında Bir Oyunu Daha Ücretsiz Hale Getirdi! İşte, Ücretsiz Olan Oyun!

Epic Games Store Ücretsiz Oyun Kampanyası Kapsamında Bir Oyunu Daha Ücretsiz Hale Getirdi! İşte, Ücretsiz Olan Oyun!

Epic Games Store bu hafta bir oyunu daha ücretsiz hale getiriyor.

Epic Games Store uzun zamandır her hafta bir oyunu ücretsiz hale getirmektedir. Hal böyle olunca da oyuncular tarafından çok tercih edilen platform olma özelliğini taşımaktadır. Epic Games Store bu hafta bir oyunu daha ücretsiz hale getiriyor. Kısa süre içerisinde ücretsiz olarak oyun severlere sunulacak olan Dungeons 3 oyunu oldukça sevilen bir oyun. Normal şartlarda satış fiyatı 109 TL olan oyunu kütüphanenize eklemek için bazı yapmanız gerekenler vardır. Biz bu detaylardan sizlere bahsetmek istiyoruz.

Koronavirüs salgını sebebiyle oyun severleri oldukça memnun eden Epic Games Store, her hafta ücretsiz olarak bazı oyunları sunmaktadır. Bu kampanyanın 2021 yılı başına kadar devam edeceği düşünülse de henüz bu konuyla alakalı net bilgimiz bulunmamaktadır. Ücretsiz olarak sunulan oyunlar arasında bulunan Dungeons 3 oyunu Steam platformunda 109 TL fiyatla oyun severlere sunulsa da Epic Games Store platformunda ücretsiz olarak sunulacaktır.

Dungeons 3 Oyunu Nasıl Bir Oyun?

Strateji oyunları içerisinde yer alan Dungeons 3 oyunu bildiğiniz klasik bir kahramanlık oyunudur. Oyun içerisinde tuzaklarla karşılaşacak, zindanlara düşecek gerekirse kötü olacaksınız. Fakat sizin tek amacınız var o da istediğiniz yerleri feth etmek. Thalya ve onun arkasında olan güçlerle tek başınıza mücadele etmek zorunda bile kalabilirsiniz.

Oyunu incelediğimizde karşımıza çıkan canlıları, yaşadığımız dünyayı daha güzelleştirmek için verdiğimiz mücadeleyi görüyoruz. Kaynak toplama, görev tamamlama işlemlerini hallederek istediğiniz yerleri feth edebileceksiniz.

Dungeons 3 Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64 bit
  • İşlemci: Intel Quad Core 2,8 GHz (i7 900 serisi) veya 3,5 GHz AMD (FX 6000 serisi)
  • Ekran Kartı: AMD/NVIDIA ile en az 1024 MB atanmış VRAM ve Shader Model 5.0 desteği (AMD Radeon HD 7000 serisi, NVIDIA GeForce GTX 600 serisi)
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Depolama: 5 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit
  • İşlemci: Dört çekirdek 3,5 GHz veya üstü (Intel i5 4000 Serisi / AMD Ryzen 3 Serisi)
  • Ekran Kartı: AMD/NVIDIA ile en az 3072 MB atanmış VRAM ve Shader Model 5.0 desteği (AMD R9 300 Serisi ve NVIDIA GeForce GTX 900 Serisi veya daha iyisi)
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Depolama: 5 GB kullanılabilir alan

Dungeons 3 Oyunu Nasıl İndirebilirsiniz?

Oyunu kütüphanenize eklemek için öncelikle Epic Games Store hesabınızın olması gerekiyor. Epic Games Store hesabınız yoksa eğer saniyeler içerisinde bir hesap açabilirsiniz. Epic Games Store hesabınıza giriş yaptıktan sonra Oyun sayfasına girin ve yükle kısmına bakın. Sipariş ver kısmına tıkladıktan sonra istediğiniz oyunları kütüphanenize eklemiş olacaksınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.