Fortnite'da tabanca nasıl yapılır? Silah nasıl üretilir? Adım adım detaylı anlatım!

Fortnite'da tabanca nasıl yapılır? Silah nasıl üretilir? Adım adım detaylı anlatım!

Fortnite'ta Tabancalar nasıl yapılır, 12. hafta Fortnite mücadeleleri çıktığından beri birçok oyuncu tarafından sorulan bir sorudur, daha fazlasını buradan öğrenin.

Fortnite, çok oyunculu battle royale oyunlarının öncülerinden biridir. Oynaması ücretsiz oyunlarda yeni bir dönem başlattı. Fortnite, sürekli olarak kendi oyunlarını oluşturarak bu oyunların en popüleri olmaya devam ediyor.

Epic, oyuncuları en üste koyuyor ve onlara mümkün olduğunca alışılmış bir şekilde yeni bir öz kazandırmaya çalışıyor. Fortnite Bölüm 2 Sezon 6 yayında ve bu seferki konu 'İlkel'. Sezon 6 için yeni haftalık görevler oyuna geldi. Çok sayıda oyuncu Fortnite'ta nasıl tabanca üretileceğini sordu. 

Fortnite'da tabanca nasıl yapılır? 

Oyuncular artık Fortnite'ta doğru kaynaklarla silah üretebilecekler. Bu Fortnite mücadelesini tamamlamak için oyuncuların oyunda 3 tabanca üretmesi gerekiyor. Bu tabancalar, Primal Tabancalar veya Mekanik Tabancalar olarak geçiyor.

Oyuncuların önce Geçici Tabancaları almaları gerekecek. Bunlar sıradan yer ganimeti olarak bulunabilir veya sandıklardan elde edilebilir. Geçici tabanca elde edildikten sonra, tabanca oluşturmak için oyundaki üretim sekmesini kullanmaları gerekir.   

Crafting sekmesine erişmek için, oyuncuların önce D-pad'deki yukarı düğmesine basması ve ardından yeni eklenen crafting sekmesine geçmek için R1/RB veya L1/LB'yi kullanmaları gerekecek.

İlkel Tabancaları yapmak için oyuncuların hayvan kemiklerine ihtiyacı olacak, bunlar hayvanları avlayarak elde edilebilir veya zaman zaman NPC'ler tarafından sağlanabilir. Bir Mekanik Tabanca oluşturmak için oyuncuların Mekanik Parçalara ihtiyacı olacak. Bunlar Fortnite'ta araçları yok ederek elde edilebilir. Herhangi bir 3 tür tabanca yapmak bu Fortnite Mücadelesini tamamlayacaktır. 

12. Hafta İçin Fortnite Haftalık Mücadeleleri 

12. hafta için Fortnite Sezon 6 Haftalık Mücadeleleri yayınlandı. Bu Fortnite Mücadeleleri, oyuncunun savaş geçişinde daha hızlı seviye atlaması ve çok ihtiyaç duyulan kozmetik geliştirmeleri talep etmesi için muazzam miktarda DP toplaması için harika bir yoldur. Tüm Haftalık Görevleri ezmek ve tamamlamak, oyuncuya büyük bir XP artışı sağlayacaktır. Bu sefer normal haftalık zorluklar ve efsanevi zorluklar var. Bu haftanın tüm Fortnite Haftalık Görevlerine aşağıdan göz atın: 

Epik Zorluklar 

  • Sıfır Noktasını ziyaret edin (1) 
  • El işi tabancaları (3) 
  • Bir Spire Guardian'ı yen (1) 
  • Avcıları avla (3) 
  • Devasa Mahsullerin dışındaki yaban domuzlarını evcilleştirin (1) 
  • Devasa Bitkilerde Tavuk Kayışı (1) 
  • Stealthy Stronghold ve Coral Castle'dan bir esere baskın yapın (2) 

Efsanevi Mücadele 

  • Altın külçelerini harca (150, 300, 450, 600, 750) 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.