Free Fire bedava ödül kodları: 11 Mayıs 2021! Bugüne özel ücretsiz ödülleri kaçırmayın! Sınırlı sayıda!

Free Fire bedava ödül kodları: 11 Mayıs 2021! Bugüne özel ücretsiz ödülleri kaçırmayın! Sınırlı sayıda!

Free Fire bedava ödül kodları dağıtıldı. 11 Mayıs 2021 tarihinde yani bugüne özel kodlar aktif edildi. Oyuncuların kaçırmaması gereken kodlar haberimizde..

Free Fire , oyunculara kostümler, kostümler, evcil hayvanlar ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli kozmetikler sunar. Çoğu zaman, oyuncuların bu eşyaları satın almak için elmas harcaması gerekir. 

Ödül kodları, oyuncuların özel oyun içi ödülleri ücretsiz olarak alabilmelerinin en iyi yollarından biridir. Garena bu tür kodları periyodik olarak yayınlar ve bugün de bir tanesi yayınlandı. 

Bu habar, bugün için çalışan Free Fire ödül kodunu oyunculara sunar. 

Sorumluluk Reddi: Kod yalnızca belirli bir süre için çalışır ve yakında sona erebilir. 

Bugün için Free Fire ödül kodu (11 Mayıs) 

Ödül kodu: FF8M82QK7C2M 

Ödüller: 1x Famas Moonwalk Ganimet Sandığı 

Garena Free Fire'da kodları kullanma adımları 

95492-16202734364584-800.jpg

Garena Free Fire'da ödül kodunu kullanmak için aşağıdaki adımları izleyin: 

1. Adım: Kodlar, resmi Ödül Kullanım Sitesinde kullanılmalıdır.  

2. Adım: Web sitesine ulaştıktan sonra oyuncular, bağlantı kurdukları platform üzerinden Free Fire hesaplarına giriş yapmalıdır. Aşağıdakiler mevcut olanlardır: 

  • Facebook 
  • VK 
  • Google 
  • Apple kimliginiz 
  • Huawei Kimliği 
  • Twitter 

Konuk hesabı olan oyuncuların kodu kullanamayacaklarını ve yukarıda belirtilen platformlardan birine bağlamaları gerekeceğini belirtmekte fayda var. 

3. Adım: Kullanılacak kodu metin alanına yapıştırın ve "Onayla" seçeneğine tıklayın. Tekliften yararlanma sürecini onaylayan bir iletişim kutusu görünecektir. 

4. Adım: Ödüller, oyun içi posta bölümü yoluyla 24 saat içinde kullanıcının hesabına gönderilecektir. Herhangi bir para birimi ödülü doğrudan hesaba eklenecektir. 

Oynatıcı kodu kullanırken bir hatayla karşılaşırsa, bu muhtemelen süresinin dolduğu veya kendi bölgesinde bulunmadığı anlamına gelir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.