Free Fire bedava ödül kodları: 6 Nisan 2021!

Free Fire bedava ödül kodları: 6 Nisan 2021!

Free Fire oyunu battle royale türünün en iyi örnekleridir. Mobil platformda her yaşta oynanan bu oyun için özel kodlar her gün yayınlanıyor. Bu kodları süresi geçmeden kullanmanız gerekir. İşte detaylar..

Free Fire ödül kodları genellikle kullanıcılara silah kasaları ve diğer ganimet kutularını da içeren çeşitli ödüller sağlar. 

Ganimet sandıkları, Garena Free Fire'da paketler, silah görünümleri ve benzeri çok sayıda heyecan verici öğeyi elde etmenin bir yoludur . Kullanıcılar bu tür kasaları açtığında, rastgele bir ödül çekilir. Oyuncular genellikle bu kasaları oyun içi mağazadan elmas harcayarak satın alabilirler. 

Ancak, elmas harcamak herkes için uygun değildir ve kullanım kodları onlara mükemmel bir alternatif sağlar. 

İşte 6 Mayıs 2021 için çalışan Free Fire kullanma kodları.. 

Bugün için Ücretsiz Fire kodu kullanma (6 Mayıs) 

95492-16202734364584-800.jpg

Kodu kullanın: FF8M82QK7C2M 

Ödül: Famas Moonwalk Ganimet Kutusu 

Ganimet sandığını almak için Free Fire ödül kullanma 

Kodu kullanma adımları aşağıda verilmiştir: 

Adım 1: Oyuncular bu Free Fire reward sitesi üzerinden kodları kullanabilirler. 

Adım 2: Kullanıcılar, ID'lerine bağladıkları platform üzerinden Free Fire ID'lerinde oturum açmalıdır. 

Bu adım zorunludur çünkü konuk kullanıcılar kodu kullanarak ödül talep edemezler. Sonuç olarak, hesaplarını şunlardan biriyle bağlamaları gerekir: Facebook, Google, VK, Huawei Kimliği, Apple Kimliği veya Twitter. 

Adım 3: Kullanıcılar oturum açtıktan sonra, yukarıda verilen kodu metin alanına girmeli ve onayla düğmesini tıklamalıdır. Ve sonra bir iletişim kutusu görünecektir; Tamam'ı tıklayın. 

Adım 4: Ödüller, başarılı kullanımdan sonraki 24 saat içinde oyuncunun hesabına yatırılacaktır. Bunlar oyunun posta bölümünden toplanabilir. 

Paraya çevirme sırasında bir hata oluşursa, büyük olasılıkla kodun süresi dolmuştur ve paraya çevirmek için kullanılamaz. Ödülleri elde etmek için etrafından dolaşmanın mümkün bir yolu yok. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum