Free Fire ücretsiz elmas kazanmanın 3 yolu!

Free Fire ücretsiz elmas kazanmanın 3 yolu!

Free Fire ücretsiz elmas kazanmanın 3 yolunu sizler için sunduk. Bu sayede bedava olarak battle royale oyununda elmas kazanabilir ve birçok ödül alabilirsiniz. İşte detaylar..

Elmaslar, Free Fire'ın oyun içi para birimidir ve çeşitli amaçlar için kullanılırlar. Oyuncular, bunları kullanarak çok çeşitli özel oyun içi öğeler satın alabilirler. Ancak, elmaslar ücretsiz değildir ve para birimini elde etmek için; oyuncuların gerçek parayı yatırması gerekir. 

Bir oyunda zaman geçirmek her kullanıcı için her zaman mümkün veya uygun bir seçenek değildir. Bu nedenle, ücretsiz elmas elde etmek için kullanılabilecek alternatif yöntemler ararlar. 

Bu haber oyunculara Garena Free Fire'da ücretsiz elmas elde etmenin en iyi üç yolunu sunuyor. 

Free Fire'da bedava elmas almanın en iyi yolları 

#1 Google Ödüllü Anketler 

1edc4-16189885924632-800.jpg

Google Ödüllü Anketler, dünya çapında milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan ödül temelli bir programdır. Google'ın uygulaması, oyunculara kısa ve anlaşılır anketleri tamamlamaları için Play Kredileri / Bakiyesi sunar. Daha sonra bu krediler, oyun içinden doğrudan Free Fire elmas satın almak için kullanılabilir. 

50 milyon indirme ile uygulama Play Store'da 4,3 olarak derecelendirilmiştir.  

#2 Events (Etkinlikler) 

Hızlı tempolu BR unvanının geliştiricileri, Booyah'da periyodik olarak birkaç yeni etkinlik tanıttı! Uygulama (Garena'nın oyun videoları için özel uygulaması). 

Oyun içi para birimi genellikle ödüllerden biridir ve kullanıcıların katılmak için klip yüklemesi gerekir. Şu anda, "Clutch Master" devam ediyor ve oyuncular, elmas alma şansı elde etmek için debriyajlarının videolarını yayınlıyor. 

# 3 GPT Uygulamaları ve Web Siteleri 

İnternette Swagbucks, Prize Rebel, Easy Rewards ve Poll Pay gibi birçok GPT veya Get-pay-ödeme web sitesi ve uygulaması bulunmaktadır. Genellikle anketleri ve testleri içeren teklifleri tamamladıkları için oyuncuları ödüllendirirler. 

Daha sonra, kullanıcılar kazançlarını hediye kartları ve daha fazlası gibi çeşitli yöntemlerle nakde çevirebilirler; ancak ülkelerine bağlılar. 

Oyuncular asla sınırsız elmas üreteçleri gibi yasadışı araçların kullanımına başvurmamalıdır. Free Fire'ın anti-hack'ine karşılar ve oyuncuların hesapları yasaklanabilir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.