Free Fire ücretsiz ödül kodları: 24 Nisan 2021! Sınırlı bedava kodları kaçırmayın! Sırt çantası, Exp kartı ve daha fazlası...

Free Fire ücretsiz ödül kodları: 24 Nisan 2021! Sınırlı bedava kodları kaçırmayın! Sırt çantası, Exp kartı ve daha fazlası...

Free Fire ücretsiz ödül kodları dağıtıldı. Süresi bitmeden siz de hemen kullanın. 29 Nisan'a kadar geçerli olan bu teklifi kaçırmayın. Kodlar oyunculara sırt çantası, exp kartları, paraşüt ve daha fazlasını sunacak.

Free Fire ödül kodları, oyun içi öğelere para harcama lüksüne sahip olmayan oyuncular için bir nimettir. Başarıyla kullanıldığında, bu kodlar oyunculara birden fazla ödül sağlar. Bu kodlar 12 alfasayısal karakterden oluşur ve yalnızca belirli bir sunucu içindir. Garena, onları Free Fire'ın resmi sosyal medya hesaplarında yayınlıyor. 

İşte 24 Nisan 2021 için çalışan Free Fire kullanma kodlarının bir listesi:

Bugün için Free Fire Ücretsiz kodlar (24 Nisan) 

bca36-16191493623987-800.jpg

U8S47JGJH5MG, VNY3MQWNKEGU: FFWC Sırt Çantası, Kitty evcil hayvan, Bolt paraşüt, Çift Altın Kart, Çift EXP Kartı. 

Her iki kod da aynı ödüllere sahip ve 29 Nisan'a kadar geçerlidir. 

Not: Yukarıda belirtilen ödül kodları yalnızca Avrupa sunucusu için mevcuttur. Diğer sunuculardaki oyuncular herhangi bir ödül almak için bunları kullanamaz. Belirtilen bölgenin dışından oyuncular kodları kullanmaya çalışırsa aşağıdaki hatayla karşılaşırlar: 

Kullanılamadı. Bu kod, bölgenizde kullanılamaz. 

Ödüller kazanmak için Free Fire kodları nasıl kullanılır? 

611f0-16192003686522-800.jpg

Free Fire ödül kodları yalnızca resmi ödül kullanma web sitesinden talep edilebilir. Oyuncular bu kodları kullanmak için aşağıda verilen adımları takip edebilir: 

Adım 1: Oyuncular arama motoruna Free Fire reward yazarak karşılarına çıkan siteye girmelidir. 

Adım 2: Ardından, mevcut yöntemlerden birini kullanarak oturum açmaları gerekir. Misafir hesabı olan oyuncular, ücretsiz kodları kullanamazlar. Bu nedenle, Free Fire hesaplarını şu platformlardan birine bağlamayı düşünmelidirler: Facebook, Google, VK, Twitter, Apple Kimliği ve Huawei Kimliği. 

3. Adım: Ardından, oyuncular metin alanına kullanma kodunu girmelidir. Daha sonra teklifi kullanmayı tamamlamak için onayla düğmesine dokunabilirler. 

4. Adım: Bu prosedür tamamlandıktan sonra, ödüller bir gün içinde oyuncunun hesabına gönderilecektir. Ödüller oyun içi posta bölümünden alınabilir. Para birimine dayalı tüm ödüller (altın veya elmas) otomatik olarak oyuncunun hesap cüzdanına aktarılacaktır. 

Bir oyuncu, kullanma kodunun geçersiz veya kullanılmış olduğunu belirten bir hatayla karşılaşırsa, bu muhtemelen kodun süresinin dolduğu ve daha fazla kullanılamayacağı anlamına gelir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.