Free Fire ücretsiz ödül kodları: 28 Nisan 2021! Bedava oyun içi ödülleri kaçırmayın!

Free Fire ücretsiz ödül kodları: 28 Nisan 2021! Bedava oyun içi ödülleri kaçırmayın!

Free Fire ücretsiz ödül kodları nasıl kullanılır? Bedava oyun içi ödüller nasıl kazanılır? Bugüne özel ödül kodları nelerdir? Free Fire ücretsiz ödül kodlarını nasıl elde edebilirim? Tüm detaylar ve daha fazlası haberimizde..

Ödül kullanma, genellikle Free Fire eşyalarını ücretsiz olarak edinmenin en iyi yolu olarak kabul edilir . Bu kodlar 12 alfasayısal karakterden oluşur ve yalnızca belirli bir sunucudaki kullanıcılar tarafından kullanılabilir. 

Garena, bu kodları genellikle resmi sosyal medya hesaplarında ve canlı yayınlarında yayınlar. Ancak, yalnızca sınırlı bir süre için çalışırlar. 

Bu makale, oyunculara Luqueta karakterini ve Time Travellers silah ganimet sandığını almaları için en yeni Free Fire kullanma kodunu sağlar. 

Kod kullanarak Luqueta karakterini ve Time Travellers silah ganimet sandığını ücretsiz olarak edinme 

35fa1-16195244450380-800.jpg

Kod: ED22KT2GRQDY

Ödüller: Luqueta Karakteri, En İyi Pasta Şefi (Baş), Time Travellers Weapon Loot Crate, 3x Diamond Royale Kuponu, Double EXP Card (3d). 

Bu çalışan bir Free Fire kullanma kodudur ve oyuncular bunu mümkün olan en kısa sürede kullanmalıdır. 

Not: Yukarıda verilen kod yalnızca Avrupa sunucusunda oynayan kullanıcılar için çalışacaktır. Belirtilen sunucudan olmayan oyuncular onu kullanmaya çalışırsa, kodun kendi bölgelerinde kullanılamayacağını belirten bir hatayla karşılaşırlar. 

Kodları kullanarak ödülleri kazanma 

Oyuncular, Free Fire kodlarını kullanmak için aşağıdaki adımları takip edebilir: 

Adım 1: Tüm kullanma kodları resmi Free Fire ödüllerini kullanma web sitesinden talep edilebilir. Oyuncuların web sitesini ziyaret etmek için bu Google’a Free Fire reward yazması gerekiyor. 

Adım 2: Oyuncular, hesaplarını bağladıkları herhangi bir platform üzerinden Free Fire hesaplarına giriş yapmalıdır. 

Misafir hesabı olan kullanıcılar kullanma kodunu kullanamayacağından, oyuncuların hesaplarını Facebook, Google, VK, Twitter, Apple ID veya Huawei ID'ye bağlamaları gerekecektir. 

Adım 3: Giriş yaptıktan sonra, metin alanına kullanma kodunu girmeleri ve onayla düğmesine basmaları gerekir. 

Adım 4: Oyuncular, ödülleri başarılı bir şekilde kullandıktan sonraki 24 saat içinde alacaklar. Bu ödüller oyun içi posta bölümünden toplanabilir. Para birimine dayalı tüm ödüller doğrudan oyuncunun hesabına yatırılacaktır. 

Bir oyuncu kodu kullanırken herhangi bir hatayla karşılaşırsa, bu muhtemelen kodun süresinin dolduğu ve artık kullanılamayacağı anlamına gelir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.