Free Fire'da ücretsiz elmas almak için en iyi 3 uygulama! Bu sayede bedava elmas kazanın!

Free Fire'da ücretsiz elmas almak için en iyi 3 uygulama! Bu sayede bedava elmas kazanın!

Mayıs 2021 itibarıyla Free Fire'da ücretsiz elmas almak için en iyi 3 uygulamayı sizler için listeledik. Bu yöntem ile bedava elmas kazanabilir ve eşyalar satın alabilirsiniz. İşte tüm detaylar..

Diğer birkaç oyun gibi, Free Fire’da da bir dizi eşya satın almak için kullanılabilecek oyun içi para birimlerine sahiptir. Elmaslar, BR başlığındaki özel eşyaların çoğunu satın almak için gerekli olduğundan hayati bir husustur. 

Ancak, elmas almak için kullanıcıların gerçek para harcaması gerekir ki bu, çoğu oyuncu için her zaman mümkün değildir. Bu nedenle, oyun içi premium para birimini ücretsiz olarak elde etmek için yöntemler ararlar. 

Bu haber, Mayıs 2021 itibariyle Free Fire'da ücretsiz elmas almak için en iyi üç uygulamayı listeliyor. 

Mayıs 2021'de Free Fire elmasları edinebileceğiniz uygulamalar 

Google Ödüllü Anketler 

9a2b1-16106958372887-800.jpg

Oyuncuların kullanabileceği uygulamalar listesinden Google Ödüllü Anketler onlar için en iyi seçenek olabilir. Google'ın ödül tabanlı programı, kısa ve basit anketleri tamamlamaları için onlara Play Kredileri / Bakiye sağlar. Oyuncular bu Play Kredilerini Free Fire'da elmas satın almak için harcayabilirler. 

Poll Pay 

Poll Pay, oldukça popüler olan bir GPT (Get-to-pay) uygulamasıdır. Google Play Store'da bir milyondan fazla indirildi ve 4.6 / 5 olarak derecelendirildi. 

Oyuncuların PayPal hesaplarına aktarılan nakit para kazanmak için görev, anket ve daha fazlası gibi görevleri tamamlaması gerekir. 

Easy Rewards 

Easy Rewards başka bir GPT uygulamasıdır ve işlevselliği Anket Ödemesine oldukça benzer. Başlangıç olarak, oyuncuların görevleri tamamlaması gerekir. Bu görevleri tamamlayarak, hediye kartları ve daha fazlası dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazanabilirler. Ancak ödüller, kullanıcıların bulunduğu ülkeye göre değişiklik gösterir. 

Bunun dışında, oyuncular bedava elmas almak isterlerse, düzenlenen hediye ve etkinliklere katılabilirler! Uygulama. Oyuncular, Free Fire'ın anti-hack departmanı tarafından alındıkları için mod APK'lar gibi yasa dışı araçları asla kullanmamalıdır. Kullanıcıların bunu yaptığı tespit edilirse, hesapları kalıcı olarak askıya alınır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum