Haziran 2021 Free Fire'da bedava elmas nasıl edinilir? Ücretsiz elmas kazanma yolları!

Haziran 2021 Free Fire'da bedava elmas nasıl edinilir? Ücretsiz elmas kazanma yolları!

Haziran 2021'de Free Fire'da bedava elmas nasıl kazanılır? Free Fire' bedava elmas nasıl kazanılır? Free Fire' ücretsiz öğe nasıl elde edilir? İşte tüm detaylar..

Free Fire'da birçok çekici ve çekici görünüm, kostüm ve diğer aksesuarlar mevcuttur. Ancak, oyuncular bu özel oyun içi öğelerin tümüne sahip olmak istiyorlarsa elmas gereklidir. 

Dezavantajı ise, kullanıcıların elmas elde etmek için gerçek para harcaması gerekiyor ki bu her zaman olası bir seçenek değil. Bu nedenle, birçok oyuncu, oyun içi para birimine ücretsiz olarak sahip olmanın yollarını arar. 

Bu haber, Haziran 2021'de ücretsiz elmas almanın bazı yollarını listeler. 

Free Fire'da bedava elmas almanın yolları 

1) Google Ödüllü Anketler 

d57df-16226069352332-800.jpg

Google Ödüllü Anketler, Google Play Store'da 50 milyondan fazla indirilen popüler bir uygulamadır ve 4,3/5 olarak derecelendirilmiştir. Ödüle dayalı program, oyunculara anketleri tamamlamaları için Google Play Kredisi sağlar. Bunlar daha sonra doğrudan Free Fire'dan elmas satın almak için kullanılabilir. 

2) GPT uygulamaları ve web siteleri 

43d1a-16226069721056-800.jpg

İnternette çok sayıda GPT uygulaması ve web sitesi bulunur ve popüler olanlardan bazıları Kolay Ödüller, Anket Ödemesi, YSense ve Swagbucks'tır. 

Oyuncular genellikle sınavlar ve anketler gibi teklifleri tamamlamak zorundadır. 

Daha sonra, kazançlarını hediye kartları ve daha fazlası gibi ödüller şeklinde nakde çevirebilirler. Ancak bu yöntemler, kullanıcıların ülkelerine dayanmaktadır. 

3) Events 

Events bu listedeki son elmas kazandıran uygulamadır. Garena'nın oyun için özel uygulaması üzerinde çalışıyorlar. Tipik olarak, kullanıcıların katılmak için klip göndermelerini gerektirir. Örneğin, "Creative Crafters" etkinliği şu anda yayında ve 14 Haziran'a kadar sürecek. 

Etkinlikte, oyuncular Minecraft'ın sonsuz dünyasını keşfederken ve inşa ederken videolarını yayınlamalıdır. 

Bunların dışında, kullanıcılar ücretsiz olarak elmas alma şansına sahip olmak için eşantiyonlara ve özel odalara katılabilirler. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.