Instagram video indir! Savefrom, İnstatakipçi, Videoindirelim sitelerinden video nasıl indirilir?

Instagram video indir! Savefrom, İnstatakipçi, Videoindirelim sitelerinden video nasıl indirilir?

Kullanıcıların en çok merak ettiği sorulardan birisi Instagram video indirme nasıl yapılır? Sorusunun cevabını detaylarıyla birlikte anlattık. SaveFrom sitesinden Instagram videosu nasıl indirilir? Instatakipçi sitesinden Instagram gönderisi nasıl indirilir? Videoindirelim Instagram post nasıl indirilir? Tüm detaylar haberimizde.

Sosyal medya uygulamalarının arasında en çok yere sahip olan Instagram, yerini ve popüleritesini korumaya devam ediyor. Dönem dönem getirdiği güncellemeler ile kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlıyor. Her gün saatlerimizi geçirdiğimiz Instagram uygulamasında çeşitli görseller ve videolara bakmaktayız. Bu videoları sevdiklerimize veya arkadaşlarımıza göndermek için gönderi üzerindeki paylaş butonunu kullanmaktayız. Ancak bu paylaşımın çok kısıtlı olduğu bariz ortada. 

Gizli hesaplardan Instagram videosu indir

Gönderdiğimiz içeriklerin sayfası öncelikle herkese açık olmama durumu en can sıkıcı noktalardan birisidir. Çünkü arkadaşımıza gönderdiğimiz içeriği görmesi için gönderiyi paylaşan sayfayı takip etmesi gerekmektedir. Aksi takdirde bu gönderiyi göremez. Dolayısıyla bu tarz kısıtlamalardan kurtulmak ve gönderiyi telefonuna indirmek veya kaydetmek isteyen birçok kullanıcı bulunuyor. Bu haberimizde sizlere Instagram üzerinden video indirme nasıl yapılır? Instagram video indirme siteleri nelerdir? Gibi soruların cevaplarını detaylı olarak açıkladık. 

Instagram video indirme 

Kullanıcıların en sık aradığı kelimelerden birisi olan Instagram video indir, merak edilen konulardan birisidir. Videoları veya içeriği indirmek için çeşitli araçlar kullanılmaktadır. Video formatlarını genelde mp4 olarak indirilebileceğiniz instagram içerik indirme sitelerini sizler için derledik. 

SaveFrom Instagram video indir 

instagram-video-indir-10.jpg

En basit ve en çok kullanılan sitelerden biri olan SaveFrom, sizlere büyük kolaylıklar sunuyor. Tarayıcınıza SaveFrom yazın aratın. Karşınıza sitesi çıkacak, buradan Instagram’ı seçin. Ardından izlemiş olduğunuz videonun bağlantısını buraya yapıştırın ve bekleyin. Video ön izlemesi karşınıza çıkacaktır. Daha sonra farklı kaydet yazısına tıklayıp cihazınıza bu içeriği indirebilirsiniz. 

Instatakipçi Instagram post indir 

instagram-video-indir-4.jpg

Yukarıdaki web siteye benzer bir şekilde burada da aynı şekilde işlem yapmaktasınız. Yine sitesine girip linki direkt olarak yapıştırın ve ön izlemesi karşınıza gelecektir. Fakat bu sitenin ekstra bir avantajı daha bulunuyor. O da kullanıcı adını yazarak tüm içeriği indirme özelliğidir. Linki yapıştırdığınız zaman yine farklı kaydet tuşuna basın ve içeriği indirin, işte bu kadar. 

Videoindirelim Instagram gönderi indir 

instagram-video-indir-11.jpg

Yukarıdaki sitelere ek olarak son Instagram video indirme aracımız videoindirelim sitesidir. Arama motoruna videoindirelim yazarak direkt olarak web sitesine giriş yapabilirsiniz. Yapacağınız tek şey videonun veya gönderinin url’sini yani bağlantısını kopyalayıp, boş kısma yapıştırmak olacak. İşlemi yaptıktan sonra ön izleme şeklinde video kalitesini seçebilmektesiniz. Daha sonra videoyu indir seçeneğine tıklayarak içeriği rahatlıkla indirebilirsiniz. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.