iPhone 13 ile ilgili ilginç iddialar açığa çıktı! iPhone 13 ne zaman çıkıyor? Hangi renklere sahip olacak?

iPhone 13 ile ilgili ilginç iddialar açığa çıktı! iPhone 13 ne zaman çıkıyor? Hangi renklere sahip olacak?

iPhone 13 ile ilgili ilginç iddialar açığa çıktı! iPhone 13 ne zaman çıkıyor? Hangi renklere sahip olacak? iPhone 13 hangi özelliklere sahip olacak?

Son iPhone 13 Pro sızıntıları, Mart ayındaki raporlara göre modelin mat siyah renk seçeneğine sahip olacağını gösteriyor. Siyah iPhone 13 Pro artık daha da fazla özelliğe sahip. YouTuber Filip Koroy'a göre iPhone 13 Pro, iPhone 12 Pro ve Pro Max'te bulunan grafit renk seçeneğinden çok daha koyu siyah renkte sunulacak. Bir videoda, YouTuber birkaç benzersiz iPhone 13 serisi gerçeğini ortaya çıkardı. 

iPhone 13 Pro renkleri 

YouTuber Filip Koroy'a göre renk, 121212 Hex renk numarasına benzer olacak ve herhangi bir Apple cihazında erişilebilen en koyu renk olacak. iPad ve MacBook'larda bulunan Space Grey'in şu anda Apple ürünlerinde bulunan en koyu renk olduğu bildiriliyor. YouTuber'a göre iPhone 13 Pro'nun siyah rengi önemli ölçüde daha derin olacak.

Önceki raporlara göre alternatif, mat bir dokuya sahip sınırda siyah olacak. iPhone 13 Pro modellerinde yeni bir paslanmaz çelik kaplama sayesinde lekelerin ve parmak izlerinin azaldığı söyleniyor. Renk şemasına ek olarak iPhone 13'ün sensör kaydırmalı kamera sabitlemesiyle ilgili ayrıntılar var. 

iPhone 13 serisinin, iPhone 12 Pro Max'te bulunan sensör kaydırmalı kamera sabitleme teknolojisine sahip olacağı söyleniyor. Koroy, YouTube videosunda iPhone 13 dışında Apple Watch Series 7, iOS 15, AirPods 3 ve AirPods Pro 2'den de bahsetti. News18.com tarafından yayınlanan raporlara göre iPhone 13 serisinin bu yılın Eylül ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Apple iPhone 13 serisinin daha önce daha küçük bir çentik, 120Hz ekran, daha büyük bir kamera çıkıntısı ve diğer özellikleri içerdiği söyleniyordu. 

iPhone 13 Pro çıkış tarihi 

Apple, yılın ikinci bölümünde yeni modeller teslim etmesiyle tanınıyor. iPhone 13, Wedbush analisti Daniel Ives'in bir raporuna atıfta bulunan 9to5Mac'e göre Eylül ayının üçüncü haftasında tanıtılacak. Geçen yılki COVID-19 salgını nedeniyle iPhone 12'nin piyasaya sürülmesindeki gecikme göz önüne alındığında,

iPhone 13'ün çıkış tarihi Ekim ayına ertelenebilir. iPhone 13 Pro'nun ekran türlerinden ikisi 120 Hz yenileme hızı için LTPO teknolojisine sahip olacak ve hepsi Qualcomm'un Snapdragon X60 modem işlemcisinden güç alacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.