iPhone'dan bilgisayara resim nasıl aktarılır? iPhone'daki fotoğraflarınızı başka bir yere aktarma nasıl yapılır?

iPhone'dan bilgisayara resim nasıl aktarılır? iPhone'daki fotoğraflarınızı başka bir yere aktarma nasıl yapılır?

iPhone'dan bilgisayara resim nasıl aktarılır? iPhone'daki fotoğraflarınızı başka bir yere aktarma nasıl yapılır? iPhone'daki resimler başka ortama nasıl gönderilir? İşte detaylar..

Apple, cihazların eksiksiz olmasını her daim istemiştir. Apple cihazları olan her kullanıcı teknolojinin nimetlerinden daima faydalanmıştır. Sistem sayesinde, kullanıcı tüm cihazlarını sorunsuz bir şekilde birbirine bağlayabilir ve her cihazdaki içeriğe aynı sistem üzerinden ulaşabilir. Bu tür bir sistem bazen kullanıcı için kafa karıştırıcı olabilir. Çok sayıda kullanıcı, iPhone'dan bilgisayara nasıl resim indirileceğini bulmaya çalışıyor. 

Fotoğrafları iPhone'dan bilgisayara nasıl indirebilirim? 

İPhone'dan bilgisayara fotoğraf almanın en kolay yollarından biri iCloud.com'dur. iCloud.com, Apple tarafından sağlanan bulut hizmetidir. Bu hizmetin yardımıyla iPhone resimlerini paylaşma işlemi çok daha kolay.  

iCloud aracılığıyla, kullanıcıların herhangi bir fotoğrafı buluta manuel olarak aktarmalarına gerek yoktur, tüm görüntüleri zaten içe aktarılmıştır ve aynı iCloud.com'a bağlı diğer herhangi bir cihazdan kolayca erişilebilir. Kullanıcılar, alandan tasarruf etmek için orijinalleri içe aktarabilir veya cihaz için optimize edilmiş yüklemelere sahip olabilir. Mac ve PC için fotoğrafları iPhone'dan bilgisayara aktarmanın manuel yolları da vardır. Aşağıdaki Mac ve PC için tüm iPhone resimlerini paylaşma yollarına göz atın: 

Mac 

  • Kullanıcının önce iPhone, iPad veya iPod touch'ını bir USB kablosuyla Mac'ine bağlaması gerekir. 
  • Bağlandıktan sonra kullanıcı, bilgisayarında Fotoğraflar uygulamasını açmalıdır. 
  • Fotoğraflar uygulaması, bağlı cihazdaki tüm fotoğraf ve videoları içeren bir İçe Aktarma ekranı gösterir. İçe Aktar ekranı otomatik olarak görünmezse Fotoğraflar kenar çubuğunda cihazın adını tıklayın. 
  • Sorulursa, parolanızı kullanarak iOS veya iPadOS aygıtının kilidini açın. Kullanıcı, iOS veya iPadOS aygıtında Bu Bilgisayara Güvenmenizi isteyen bir soru gelirse, devam etmek için Güven'e dokunun. 
  • Kullanıcı daha sonra fotoğraflarını nereye aktarmak istediğini seçmelidir. "İçe aktar"ın yanında, kullanıcı mevcut bir albümü seçebilir veya yeni bir tane oluşturabilir. 
  • Kullanıcılar, içe aktarmak istedikleri fotoğrafları seçmeli ve Seçilenleri İçe Aktar'a veya Tüm Yeni Fotoğrafları İçe Aktar'a tıklamalıdır. 

Bilgisayar 

PC'deki süreç, önemli bir fark dışında aynıdır: Kullanıcı, PC'lerinde iTunes'un en son sürümüne sahip olduğundan emin olmalıdır. Fotoğrafları bilgisayarlarına aktarmak için iTunes 12.5.1 veya sonraki bir sürümü gerekir. Bundan sonra, kullanıcı iPhone'dan bilgisayara resim yüklemek için daha önce bahsedilen yöntemi izleyebilir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.