Kablosuz şarjlı yeni iPad Pro ve iPad Mini geliyor!

Kablosuz şarjlı yeni iPad Pro ve iPad Mini geliyor!

Yeni bir rapor Rapor, kablosuz şarjlı yeni iPad Pro ve yeni iPad mini'nin geldiğini iddia ediyor. İşte detaylar..

Apple'ın şu anda kablosuz şarj özelliğine sahip yeni bir iPad Pro sürümü üzerinde çalıştığını iddia eden yeni bir rapor var. Kablosuz şarj, iPad'de olmayan ve birçok kullanıcının son birkaç nesilden beri iPhone modellerinde alıştığı bir şey. Aynı rapor, Apple'ın nihayet yeni bir iPad mini üzerinde çalıştığını iddia ediyor. Apple iPad'in en küçük versiyonu altı yıldır yeniden tasarım görmedi. 

Rapora göre iPad Pro özellikli kablosuz şarj ve Yeni iPad Mini bu yıl piyasaya sürülebilir. Kablosuz şarjı etkinleştirmek için Apple'ın iPad Pro'nun şu anda kullandığı alüminyumu geri atmasını ve bir cam arkaya geçmesini gerektirdiği bildiriliyor. Camın arka kısmı kablosuz şarja izin verirken, cam da alüminyumdan daha kırılgandır. 

Güncellenmiş iPad mini için en büyük tasarım değişikliklerinden biri daha dar ekran çerçeveleri olacak ve Apple'ın ana sayfa düğmesi olmayan bir tasarımı test ettiği bildiriliyor. İnsanlar yeni uzaktan çalışma gerçekliğini benimsedikleri için Apple, koronavirüs pandemisi sırasında çok sayıda iPad tablet satıyor. 2020'nin son altı ayında iPad satışları yüzde 43 arttı. 

Apple'ın tablet satışları, 2021'in ilk çeyreği için artışını sürdürdü ve bir önceki yılın aynı çeyreğine göre neredeyse yüzde 80'lik bir artış olan 7.8 milyar dolar gelir sağladı. Daha küçük iPad mini hayranları, tablet için bir güncelleme talep etti ve tablette yapılan önemli değişiklikler kesinlikle insanları yükseltmeye itmeye yardımcı olacak. 

Apple'ın planlarına aşina olan kişiler, güncelleme planlarını değiştirebileceğini veya gelecek yıl lansmandan önce projeyi tamamen iptal edebileceğini vurguladılar. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.