Motorola'nın 3 Yeni Akıllı Saatin Tasarım Detayları Duyuruldu

Motorola'nın 3 Yeni Akıllı Saatin Tasarım Detayları Duyuruldu

Motorola şirketinin 2021 yılında çıkacak olan 3 yeni akıllı saatinin tasarım detayları duyuruldu. Moto G Smartwatch modelinin teknik özellikleri nelerdir? Moto Watch akıllı saatinin detayları nelerdir? Moto One akıllı saat ne kadar? Tüm detaylar haberimizde.

Bilindiği üzere Motorola şirketi daha önceden telefon üretimi ve tasarımı üzerine çalışmaktaydı. Telefon üretimini azaltan hatta sonlandıran şirket artık yeni üretim alanı olarak Smart Watch yani Akıllı Saat sektörüne geçiş yaptı. Hem üretiminde hem de tasarımında yer alan firma 2016 yılında akıllı saat üretimini de kısmen durdurmuştu.

2019 yılında Moto 360 akıllı saat modeliyle birlikte, 2016'daki duraksamadan çıkıp, tekrardan sektöre giriş yaptı. 2019 yılından şimdiye baktığımızda ise üç yeni modelin daha piyasaya çıkacağı müjdelendi. Bu 3 ayrı akıllı saatin hem modellerinin adı hem de donanımsal özellikleri şuan için belli.

Akıllı saatlerin piyasaya 2021 yılının yaz aylarında çıkması planlanıyor. Yeni tasarım ve donanımların olacağı saatlerin hem lüks kullanıcılar için hem de bütçe dostu seçenekleriyle çıkışını gerçekleştirecek.

Motorola'nın 3 Yeni Akıllı Saat Tasarım Detayları Duyuruldu

e6005b3f8c3d9fab57b3d9fc1c477495aa680cf0.jpg

Motorola'nın 2021 yılında çıkacağı 3 yeni akıllı saatin detayları belli oldu. Tasarım noktasında görselden yola çıkacak olursak, iki fiziksel tuş düğmesi ve dairesel bir kadran özelliği saate eklenmiş durumda. 

Çıkacak saatlerin modellerinin adları ve çıkış aylarını belirtecek olursak: Moto G Smartwatch modeli Haziran'da, Moto Watch modeli ve Moto One modellerinin ise Temmuz ayında tanıtılması bekleniyor.

Saatlerin Donanımsal Özellikleri

Saatlerin donanım özelliklerine bakacak olursak şuan için sadece varsayımda bulunabiliriz. Sadece görsel anlamda detay veren firma donanımsal özellikleri için bilgilendirme yapmamış. Çıkışa yakın bu özellikler de paylaşılacaktır. Ancak varsayım da bulunursak daha önceden çıkmış saatlerin de özelliklerini baz alırsak: Üst model saatler için Snapdragon Wear 4100 bütçe dostu ve alt segmentteki akıllı saat için ise Snapdragon 3100 ile gelmesi planlanmakta. Aynı zamanda Ram kapasiteleri ise 1 GB olacağı öngörülüyor.

İlginizi Çekebilir

5G Hizmetlerinde Operatörlerin Dikkat Etmesi Gereken 5 Madde

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.