Netflix hesap paylaşım devrini kapatıyor! Parolanızı artık herkesle paylaşamayacaksınız

Netflix hesap paylaşım devrini kapatıyor! Parolanızı artık herkesle paylaşamayacaksınız

Netflix bir devri kapatmaya geliyor. Netflix hesap paylaşım devrini kapatıyor. Netflix yeni güncellemesi ne zaman? Netflix parolayı nasıl paylaşabilirim?

Netflix ekibi, izleyicilere hesap sahibi ile yaşayıp yaşamadıklarını sorarak parola paylaşımını sınırlayabilen bir özellik üzerinde çalışmalara başladı. Netflix, izleyicilerden hesap sahibiyle bir ev paylaştıklarını doğrulamalarını isteyen bir özelliği test ediyor. şirket Perşembe günü yaptığı açıklamada, şifre paylaşımının kısıtlanmasına yol açabilecek bir hareket olduğunu söyledi. Az sayıda Netflix kullanıcısı, hesap sahibine gönderilen bir metin mesajından veya e-postadan ayrıntıları girerek hesap sahibiyle yaşadıklarını onaylamalarını isteyen bir mesaj aldı.

Kullanıcılar doğrulamayı erteleyebilir ve Netflix izlemeye devam edebilir. Ancak Netflix'i tekrar açtıklarında mesaj yeniden görünecektir. En son ise izlemeye devam etmek için yeni bir hesap açmaları gerekebilecektir.

Netflix Şifrenizi Artık Herkesle Paylaşamayacaksınız

newfile-1.jpg

Dünyanın en büyük yayın hizmeti olan Netflix, kullanıcılarla sürekli olarak yeni özellikleri test ediyor. Ayrıca hane halkı doğrulama gerekliliğinin daha geniş çapta uygulanıp uygulanmayacağı da şuan için belli değil.

Şuan için test aşamasında olan özelliğin ne zaman geleceği belli değil. Ayrıca uygulanır mı orası da meçhul durumda. Çünkü bu doğrulama hane halkı sayısı tespit etmenin yanı sıra diğer detaylara da sahip olabiliyor. Dolayısıyla bu bilgileri kullanıcı vermek istemeyecektir. Bu konuda ekip nasıl bir şeffaflık gösterecek, ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Netflix hizmet şartları, bir hesabın kullanıcılarının aynı evde yaşaması gerektiğini söylese de, şirket ve diğer yayın hizmetleri, paylaşım konusunda genel olarak bu bilgileri kullanma taraftarı değildir.

Bu geliştirme nihai sonuca ulaşırsa artık hesap paylaşım devri sona erecek demektir. Çünkü bundan sonra doğrulama yapılarak, kişi sayısınca parola paylaşımına izin verilecektir. Böylece başkaları artık bu kullanıcıdan fayda sağlayamayacaktır. 

Bu durum bir yandan uygulamanın üye sayısını arttıracak ve gelirleri de ikiye katlayacaktır.

İlginizi çekebilir

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.