OnePlus Watch için Harry Potter teması geliyor! Yeni akıllı saatler piyasaya sürüldü!

OnePlus Watch için Harry Potter teması geliyor! Yeni akıllı saatler piyasaya sürüldü!

OnePlus Watch için Harry Potter teması geliyor! Yeni akıllı saatler ve özellikleri paylaşıldı. OnePlus akıll saatler piyasadaki yerini aldı ve yeni temalar eklendi. İşte tüm detaylar...

OnePlus, hem cihazlarının hem de başka bir şirketin ürünlerinin reklamını yapmak için sık sık markalar ve franchise sahipleri ile ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Şimdiye kadar, bu ortaklıklar telefonlarla sınırlıydı. Çünkü bunlar zaten ana ürünleri olarak karşımıza çıkıyor. Bununla beraber, OnePlus Watch'un gelişi, yeni bağlar için bir fırsat da getiriyor ve şirket, OnePlus Watch Harry Potter Limited Edition'ı çekmek için yeterli ipleri çekmiş olabilir. 

Açık olmak gerekirse bu ayrıntıların çok detaysız olduğu ve neredeyse havadan çıkmış gibi göründüğü sızıntılardan biridir. Harry Potter temalı bir anlam ifade etmiyor değil, sadece bu kombinasyon şu anda o kadar da mantıklı gelmeyebilir. 

GizmoChina, en azından bu sınırlı sayıda koleksiyon altında bulunabilecek saat tasarımlarını ortaya koyuyor. Elbette dört büyük Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw ve Hufflepuff temaları yer alıyor. Ayrıca Hogwarts mührü için bir tane ve Hogwarts Kalesi'nin silueti için başka bir saat yüzü var. 

Mevcut altı OnePlus Watch tasarımının olup olmayacağı henüz bilinmemektedir, ancak büyük olasılıkla dört tema rengi arasından seçim yapabileceğiniz yalnızca dört tane olacaktır. OnePlus zaten bir Cobalt Limited Edition için özel bir renk çıkardı ve en azından kayışlar için de aynı şekilde yapma şansı var. 

Bu iddia edilen OnePlus Watch Harry Potter Limited Edition fikrini oldukça şüpheli kılan şey, OnePlus Watch'un kendisinin övgü dolu incelemeler kazanmamasıdır. İlk izlenimler en iyi ihtimalle olumsuz veya vasattı, ancak yazılım güncellemeleri bunların bazılarını yavaş ama emin bir şekilde ele alıyor. Warner Bros., JK Rowling ve Harry Potter franchise sahiplerinin ismini kanıtlanmış bir üreticiden bile olsa, kanıtlanmamış bir ürünle ilişkilendirmesi neredeyse çok büyük bir kumar. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.