Pinterest kullanıcılarını sevindiren haber! "Satın Al" butonu geliyor

Pinterest kullanıcılarını sevindiren haber! "Satın Al" butonu geliyor

Fotoğraf paylaşım servisi Pinterest e-ticaret furyasına katılıyor. “ Satın al ” tuşu ekleyen servis üzerinden direkt olarak alışveriş yapmak mümkün.

Aklınıza gelebilecek hemen her konuda görseller bulabileceğiniz, özellikle “ Kendin Yap ” akımının bir parçası olanlar için adeta bir cennet olan Pinterest şimdilerde işi ticarete döküyor. Satın alınabilir ürünler için mavi bir “Satın Al” ikonu ekleyen servis, aynı zamanda arama motorunu da geliştirerek fiyata göre ürün aramayı da mümkün kılıyor. Satın alınabilir ürünlerde renk seçeneği gibi detaylar da Pinterest paylaşımlarına eklenebiliyor.

İlk olarak iOS için başlatılacak bu servis birkaç hafta içinde Amerika’daki kullanıcılarla buluşturulacak. Daha sonra Android ve web kullanıcıları da servisten yararlanabilecek. Uygulama Apple Pay desteklediği gibi kredi kartı üzerinden alışveriş yapmayı da mümkün kılıyor. Pinterest’in bu güncellemeyi tüm dünyada ne zaman yayınlayacağı ise henüz belli değil.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.