PS4 konsol sahipleri için müjde! Cyberpunk 2077 PlayStation Store'a geri dönüyor!

PS4 konsol sahipleri için müjde! Cyberpunk 2077 PlayStation Store'a geri dönüyor!

Cyberpunk 2077 PS Store'a ne zaman geliyor? Cyberpunk 2077 neden mağazadan kaldırıldı? Cyberpunk 2077 oyunu konsolda hatasız çalışıyor mu? İşte detaylar..

Şimdiye kadar, çoğu oyuncu muhtemelen Cyberpunk 2077'nin sıkıntılarla dolu lansmanına aşinadır. Oyunun son nesil konsollardaki performansı, geri ödeme taleplerinde bir artışa yol açtı ve Sony sonunda oyunu PlayStation Store'dan tamamen kaldırmayı seçti. Şimdi, altı aydan fazla bir süre sonra hem Sony hem de CD Projekt Red, oyunun bu ayın sonunda PlayStation Store'a geri geleceğini onayladı. 

Buna yapılan atıflar ilk olarak Sony'nin Polygon ile oyunun gerçekten de 21 Haziran 2021'de geri döneceğini onaylamadan önce CD Projekt tarafından dosyalanan yasal bir açıklamada görüldü. Bu, oyunun düzeldiği anlamına mı geliyor? Şüphesiz piyasaya çıktığından daha iyi durumda olsa da Sony, Polygon'a yaptığı açıklamada PS4 oyuncuları için bir uyarıda bulundu. 

Bir Sony sözcüsü Polygon'a verdiği demeçte: "SIE, Cyberpunk 2077'nin 21 Haziran 2021'den itibaren PlayStation Store'da yeniden listeleneceğini doğrulayabilir " dedi. CD Projekt Red, tüm platformlarda kararlılığı artırmaya devam ederken, kullanıcılar PS4 sürümüyle performans sorunları yaşamaya devam edecek. SIE, en iyi deneyim için oyunu PS4 Pro veya PS5'te oynamanızı öneriyor." 

Dolayısıyla Cyberpunk 2077 , PlayStation Store'a büyük bir geri dönüş yapıyor olsa da  PlayStation 4 sahipleri yine de oyunun kötü performans göstermesini bekleyebilir. CD Projekt Red, performansı artırmak için birkaç büyük yama yayınladı, ancak hala çözülmesi gereken problemler yer alıyor. Gerçekten de yılın başında gönderdiği iki büyük yamanın dışında, CD Projekt Red, 2021'i düzeltmeler ve optimizasyonlarla daha küçük güncellemeler sunarak geçirmeyi planlıyor. 

Asıl soru, Cyberpunk 2077'nin standart PS4 ve Xbox One modellerinde gerçekten sağlam bir duruma gelip gelmeyeceği. Şimdilik, konsol oyuncuları Xbox One X/PS4 Pro veya PS5 veya Xbox Series X|S gibi mevcut nesil konsollarda olmadıkça muhtemelen uzak durmalıdır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.