PUBG Mobile 1.4 güncellemesindeki en iyi 5 özellik

PUBG Mobile 1.4 güncellemesindeki en iyi 5 özellik

PUBG Mobile 1.4 güncellemesi yayınlandı. Tüm detaylar ortaya çıktı. Biz de sizler için en iyi 5 özelliği derledik. İşte PUBG Mobile 1.4 güncellemesi ve tüm detayları..

PUBG Mobile , dünya çapında hayranların en sevdiği battle royale oyunu haline geldi. Oyun, nefes kesici oyun içi dinamiklere sahip HD kalitesinde grafikler sunuyor. Geliştiriciler, oyuncular için daha fütüristik hale getirmek için sürekli olarak daha fazla özellik ekliyor. Her yeni güncellemede yeni modlar, araçlar, silahlar ve diğer etkinlikler ekleniyor. Bu yazıda, PUBG Mobile 1.4 güncellemesinin en iyi 5 özelliğine değineceğiz. 

Yeni Araç:

PUBG Mobile 1.4 güncellemesinin en ilginç özelliklerinden biri yeni Coupe RB aracı. Coupe RB aracı Erangel, Miramar ve Sanhok haritalarında mevcuttur. Araç aynı anda iki oyuncu takabilir. Oyunda 150km / s'lik en yüksek hıza ulaşabilir. 

Yeni Nişan Modu:

526ad-16207485463272-800-001.jpg

Son güncellemeyle birlikte oyuna yeni bir hedef ayarı getirildi. Omuz Üzerinden hedef ayarları olarak adlandırılır ve hem TPP hem de FPP'de ayarlanabilir. Oyuncular OTS düğmesini ayarlar menüsünden etkinleştirebilirler. OTS, oyuncuların hip-ateşte daha iyi doğruluk elde etmelerini sağlar ancak hareket hızını yavaşlatır. Oyuncular ayrıca, hassasiyet ayarlarının yanı sıra düğmenin boyutunu ve şeffaflığını da özelleştirebilirler. 

M249 Optimizasyonu:

M249, başlıktaki en iyi LMG'lerden biridir. Yeni güncellemeyle birlikte M249 optimize edildi ve birçok değişiklik ve özelliğe sahip. Oyuncular artık genişletilmiş bir şarjör yardımıyla M249'un mühimmat kapasitesini 75'ten 150'ye çıkarabilirler. Orta menzilli spreyler için silahın dengesini artırmak için inceliğe sahip stoğun eklenmesi de var. 

Yeni Başarı Ayarları:

847fd-16207483823737-800.jpg

PUBG Mobile geliştiricileri, oyunun Başarı arayüzünü geliştirdi. Oyundan elenen pek çok başarı var. Ayrıca oyuncular, oyunda daha fazla başarı puanı elde etmek için rekabetçi oyunlarda arkadaşlarıyla rekabet edebilir. 

Yeni Tabanca Optimizasyonu:

PUBG Mobile 1.4 güncellemesinde tabancalarda birçok değişiklik var. R1895 hasarı daha iyi bir ateş hızıyla güçlendirildi. Daha iyi oynanış için R45 ve P1911 hasarı da artırıldı. Desert Eagle'daki ateş oranı da PUBG Mobile'da biraz arttı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.