PUBG'de hediye madalyalar ve NEW STATE oyunu Türk Telekom’da nasıl indirilir?

PUBG'de hediye madalyalar ve NEW STATE oyunu Türk Telekom’da nasıl indirilir?

Türk Telekom, tüm dünyada merakla beklenen PUBG: NEW STATE oyununda sunduğu avantajlarla oyun tutkunlarını heyecan dolu bir deneyime davet ediyor.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, yüksek hızda sunduğu fiber internet gücüyle oyunseverlerin heyecanına ortak olan Türk Telekom, son yılların popüler hayatta kalma oyunu PUBG’nin yeni versiyonu PUBG: NEW STATE’i oyuncularla buluşturuyor.

2051 yılını konu alan PUBG: NEW STATE, üst düzey grafikleri ile oyunculara geleceğin atmosferini deneyimleme şansı sunuyor.

Hediye madalyalar ile heyecan büyüyor

PUBG: NEW STATE’in geliştiricisi ve dağıtıcısı KRAFTON şirketi ile iş birliği yapan Türk Telekom, PUBG: NEW STATE’i merakla bekleyen oyun tutkunları için ayrıcalıklar sağlıyor. Türk Telekom ve KRAFTON ortaklığı sayesinde oyuncular, 6262’ye SMS gönderdiklerinde, 20 adet Tavuk Madalyası kazanıyor. Hediye Tavuk Madalyaları ile kasaları açan oyuncular, ekipman ve kıyafet setlerini daha kolay tamamlayabiliyor.

24 mbps ve üzeri hızlardaki Türk Telekom müşterileri, limitsiz fiber internet, 2 kat yükleme hızı ve düşük ping süreleri ile oyunun keyfini sürdürürken, oyun içinde topladığı ürünlerle hesaplarını daha değerli hale getiriyor.

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.