Rainbow Six Extraction ne zaman çıkacak? Rainbow Six Extraction ile ilgili tüm detaylar..

Rainbow Six Extraction ne zaman çıkacak? Rainbow Six Extraction ile ilgili tüm detaylar..

Rainbow Six Extraction ne zaman çıkacak? Rainbow Six Extraction E3 2021 fuarında gösterilecek mi? Rainbow Six Extraction detayları için haberimizi okumaya devam edin.

Ubisoft, Rainbow Six Extraction lansman etkinliğini 12 Haziran olarak planladı. Devam eden küresel oyun vitrini E3'te Ubisoft, Ubisoft Forward adlı etkinliğiyle boy göstermeye hazırlanıyor. Eskiden Rainbow Six Quarantine olarak bilinen oyun, şimdi Rainbow Six Extraction olarak adlandırılacak. Daha fazla ayrıntı öğrenmek için haberimizi okumaya devam edin. 

Rainbow Six Extraction Çıkış Tarihi 

Rainbow Six Extraction Çıkış Tarihi, Ubisoft'un küresel oyun şovu E3'te yer alacağı 12 Haziran olarak belirlendi. Bazı okuyucular bu oyunun adını merak ediyor. Bunu soruyu ortadan kaldırmak için yapım ilk olarak 2019'da Rainbow Six Quarantine olarak duyuruldu. O zamandan beri, oyunun Rainbox Six Parasite olarak yeniden adlandırıldığını iddia eden raporlar yer alıyor. Ancak Ubisoft, yaklaşmakta olan Rainbow Six Siege spin-off'unun Rainbow Six Extraction olarak adlandırıldığını onayladı. 

Oyunun resmi açıklaması ise şu şekilde: "Üstesinden gelinecek çok sayıda farklı zorluk olacak, ancak her zaman aklınızda tek bir hedef olacak: Kimsenin geride kalmamasını sağlamak. Ne zaman ileri atılacağına veya ne zaman çekileceğine karar vermek size ve ekibinize bağlı olacak.” 

Rainbow Six Extraction Sızıntıları 

Mart ve Nisan aylarındaki sızıntılar, oyunun bazı bölümlerini zaten ortaya çıkardı. Müttefiklerini kurtarmak için bir grup uzaylıyla savaşan operatör Ela'nın yer aldığı bir saatlik alfa testi sızıntısı da bir süre önce ortaya çıktı. Videoda Ela'nın her bir müttefiki elle bir çıkarma noktasına taşıdığı görüldü. Videoda da görülen çeşitli düşmanlar var. Rainbow Six Extraction ile ilgili sızıntılar bu kadar. Akılda tutulması gereken bir şey, Rainbow Six Extraction indirmesinin oyunun resmi lansmanına kadar mevcut olmayacağıdır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.