Ratchet & Clank PlayStation Store'da Ücretsiz

Ratchet & Clank PlayStation Store'da Ücretsiz

Konsollara özel olarak çıkartılan Ratchet & Clank oyunu PS Store üzerinde ücretsiz oldu. Süresi geçmeden siz de oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

PS Konsollarına özel olarak geliştirilen ve yayıncılığını üstlenmiş olan Sony, Ratchet & Clank oyununu bir etkinlik kapsamında ücretsiz olarak sunuyor. Geçtiğimiz günlerde Play At Home etklinliğinin duyurulmasıyla birlikte ücretsiz oyun haberleri de peş peşe gelmeye başladı. Ücretsiz oyunlara bir yenisi daha eklenen oyunumuz Ratchet & Clank.

Ratchet & Clank

Geliştiriciliğini Insomniac Games'in üstlendiği ve yayıncılığını ise Sony Entertaintment şirketinin yaptığı Ratchet & Clank, asıl olarak bir platform oyunudur. Platformun yanı sıra aksiyon ve macerayı da içerisinde barındırarak oyuncuların gözdesi haline gelmiştir. Oyundaki temel hedefimiz gezegenlerin uğramış olduğu istilaya son vermek ve buralara huzuru tesis etmektir. Gezegenler arası geçişin sürekli olduğu ve aksiyonun bol olduğu oyunumuz tüm PS konsollarına çıkışını gerçekleştirmiştir. Oyun ile alakalı görsel detaylara ve diğer teknik özelliklere bakmak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Resmi web aresine ulaşmak için buraya tıklayınız.

Play At Home Etkinliği

Playstation kapsamında gerçekleştirilen Play At Home yani 'Evinde oyna' etkinliği ile oyuncuların evlerde daha fazla vakit geçirilmesi planlanıyor. Bu etkinliğin temel amacı içinde bulunduğumuz virüs günlerinde daha fazla oyun oynamaya teşvik ederek evlerde kalmamızı sağlamak. Bu etkinlik kapsamında da yukarıda bahsettiğimiz oyun PS Store'a özel ücretsiz olarak sunulacak.

322b1e4e-2fb1-40ef-b855-d506b8c1e67e.jpg

Oyunu Kütüphaneme Ne Zamana Kadar Eklemeliyim?

2 Mart 07:00 – 1 Nisan 06:00 tarihleri arasında oyununuzu kütüphanenize ücretsiz bir şekilde ekleyebilirsiniz. Eklediğiniz oyun tamamen sizin olacaktır. Bir daha satın almanız gerek kalmayacaktır. Bu tarihler sadece oyunun ücretsiz olarak verildiği süredir. Play at Home etkinliği ise Mart ayında başlayıp Haziran ayına kadar sürecektir. Bu süreçte yine birçok oyun ücretsiz olarak sunulabilir veya çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yapabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.