Samsung Galaxy Xcover 5'in Tasarımı Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Xcover 5'in Tasarımı Ortaya Çıktı

Yakında Çıkması Beklenen Samsung Galaxy Xcover 5'in Tasarımı Ortaya Çıktı. Yeni görüntüleri ve detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Her sene mobil cihazların bir yenisi ve daha gelişmişini çıkartan Samsung, bu seneki yeni telefonunu tanıtmaya ve yeni detaylarını paylaşmaya başladı. Samsung'un yeni gelecek telefonun adı Galaxy Xcover 5 olacak. Galaxy serisinden ilerleyen ve teknolojiye uygun olarak tasarlanan bu telefonun paylaşılan görüntüsünde dikkat çeken detaylar bulunmaktadır. Bu detaylar arasında kenar kalınlıkları ve yandaki kırmızı tuşlardır.

Güney Kore devi Samsung, yeni telefon üzerinde çalışırken ''ultra dayanıklı'' bir telefon üreteceklerini dile getirmişti. Şuanda ise verdikleri sözü tutacak gibi görünüyor. Paylaştıkları görüntüde telefonun oldukça kalın ve sağlam bir yapıya sahip olması, telefonun dayanıklı olacağını işaret ediyor.

Samsung Galaxy Xcover 5 telefonunun nasıl bir yapıya ve şekle sahip olacağı bilinmiyordu. Şuanda ise şirket görsel olarak detayları kullanıcılara paylaştı. Paylaşılan görüntüyü inceleyebilirsiniz.

Samsung Galaxy Xcover 5'in Tasarımı Ortaya Çıktı

a909647bab99b4cb76c2fe4d33f1b21a0345db01.jpg

Telefon tasarımlarının daha önceden paylaşılmasıyla ünlü Evan Blass, paylaştığı görsel detayda telefonun sadece ön kısmını paylaşmıştır. Bu detaydan anlaşıldığı üzere ön kamera olayını biraz daha değiştirmişler. Ön kamera tasarımında delikli tasarımdan ayrılarak, üst kenarlık içinde sunulması hedeflenmiş.

Ekran ve kameranın dışında ise diğer bir özellik olan telefonun sağ ve solunda bulunan kırmızı tuşlar dikkati çekiyor. Telefonun sol tarafındaki düğme ''kırmızı renge'' sahip olacağı ve diğer taraftaki tuşların ise normal bir renge sahip olacağı görülüyor. Bu tuşlar arasında güç düğmesi ve standart olarak ses düğmesi yer alıyor.

Samsung şirketi henüz bu görseller üzerinde telefonun ne gibi donanım özelliklerine sahip olduğunu belirtmedi. Yeni çıkacak telefon için öngörüler devam etmekte. Bu öngörüler arasında telefonun 5,3 inçlik 1.600 x 900 piksellik ekrana, Exynos 850 işlemciye ve 4 GB Ram'e sahip olacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.