Snapchat uygulaması neden açılmıyor? Snapchat 17 Haziran'da hata veriyor? Sorunlar nasıl çözülür?

Snapchat uygulaması neden açılmıyor? Snapchat 17 Haziran'da hata veriyor? Sorunlar nasıl çözülür?

Son 24 saat içinde birçok kullanıcı Snapchat'in çalışmadığını bildirdi. Down Detector web sitesine göre sorun büyük. İşte detaylar..

Son 24 saat içinde birçok Snapchat kullanıcısı uygulamayla ilgili birden fazla sorun bildirdi. En popüler sosyal medya web sitelerinin kapalı kalma süresini tespit eden Down Detector web sitesine göre Snapchat, son 24 saat içinde birden fazla sorun yaşadı. 50 binden fazla kişi Down Detector'da sorunu 17 Haziran 2021'de sabah 6:00 ile sabah 7:00 arasında bildirdi. Yüzlerce kişi de Snapchat'in çalışmadığına dair mesajlar göndermek için Twitter'a gitti. Snapchat'in neden çalışmadığını ve düzeltmek için neler yapabileceğinizi öğrenmek için okumaya devam edin.  

Snapchat, 17 Haziran'da Kapalı Kalma Süresiyle Karşı Karşıya 

Down Detector web sitesindeki verilerin gösterdiği gibi Snapchat, 17 Haziran'da yaklaşık bir saatlik kesinti yaşadı. Birçok kullanıcı 'Snapchat oturum açmama izin vermiyor', 'enstantane gönderip alma' ve 'cep telefonu numarasının doğrulanması' gibi sorunlar bildirdi. Peki Snapchat'in nesi var?

Snapchat resmi olarak bir sorun bildirmemiş olsa da Down Detector ile ilgili binlerce rapor, dünya çapında birçok insanın Snapchat'e erişmekte sorun yaşadığını gösteriyor. Bildirilen en yaygın sorun, kullanıcıların diğer kullanıcılara anlık görüntü gönderememesiydi. En çok bildirilen ikinci sorun, kullanıcıların hesaplarına giriş yapmaması veya yeni hesaplar kaydetmemesiydi.  

Snapchat sunucularıyla ilgili bir sorun olduğunda veya belirli özellikler düzgün çalışmadığında, bunun nedeni çoğunlukla teknik bir hatadır veya sunucular aşırı yüklenmiştir veya bakıma girmektedir. Bu, Snapchat kapalıyken kullanıcıların yapabileceği pek bir şey olmadığı anlamına gelir. Bu nedenle, kullanıcıların Snapchat sorunu çözene kadar birkaç saat beklemesi gerekecek.  

Snapchat için Olası Düzeltmeler  

Kesintinin büyük olasılıkla Snapchat tarafında bir sorun olduğu doğru olsa da kullanıcıların kullanıcı hatası olduğundan emin olmak için kullanıcıların yapabileceği birkaç şey var. Kullanıcılar Snapchat bağlantılarının düzgün çalışıp çalışmadığını ve mobil veri/WiFi bağlantılarının kesintisiz olup olmadığını kontrol edebilir. Snapchat'inizin sorunlarla karşılaşmasının olası bir nedeni eski bir sürüm kullanmaktır.

Güncellemeler uygulamadaki hataları ve sorunları düzelttiği için Snapchat uygulamanızın en son sürümüne güncellendiğinden emin olun. Son olarak, kullanıcılar uygulamayla ilgili herhangi bir sorunu gidermek için önbelleği ve verileri temizleyebilir veya uygulamayı cihazlarına yeniden yükleyebilir. Uygulama hala çalışmıyorsa bu, Snapchat'in sunucu tarafında bir sorun olduğu anlamına gelir, cihazınızla ilgili bir sorun değil.  

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.