Spotify yeni dil tercihi özelliği sızdırıldı. Nasıl kullanılır?

Spotify yeni dil tercihi özelliği sızdırıldı. Nasıl kullanılır?

Spotify yeni güncellemesiyle gündemdeki yerini aldı. Spotify yeni güncellemesi ne zaman? Spotify dil tercihi özelliği nasıl kullanılır?

Müzik dinleme platformları arasından en büyük üne sahip Spotify, yeni bir güncelleme ile tekrardan gündemdeki yerini aldı. Yeni özelliğin sosyal medyaya sızmasıyla birlikte, yorum konusu oldu. Sosyal medya devleri genellikle güncelleme öncesi sızdırılan bu bilgiler için herhangi bir önlem alamıyor. Dolayısıyla güncelleme dikkatli kullanıcılar sayesinde daha önceden öğrenilmiş oluyor. Şimdi sizlere Spotify için yeni gelecek olan dil tercihi özelliğinden bahsedelim.

Spotify Yeni Dil Tercihi Özelliği Sızdırıldı

spotify-dil-tercihi-ozelligini-test-ediyor.jpg

Müzik dinleme platformu olan Spotify, hem mobilde hem de bilgisayar üzerinde kullanılabiliyor. Android ve iOS işletim sistemlerinde rahatlıkla kullanılabilen müzik dinleme uygulaması, milyonlarca kullanıcı tarafından tercih ediliyor.

Spotify Premium Olmadan Mobilde Kullanılabilir mi?

Ancak mobilde dilediğiniz şarkıyı sırasıyla ve tam olarak dinlemek için premium özelliklere sahip olmanız gerekmektedir. Bunun içinde aylık paketlerden birini almanız gerekmektedir. Fakat bilgisayar versiyonunda bu geçerli değildir. Dilediğiniz gibi rahatça dinleyebiliyorsunuz. Sadece müzik kütüphanenizden premium olmadan çevirimdışı müzik indirip dinleyemiyorsunuz.

Spotify Yeni Sızdırılan Dil Özelliğini Test Ediyor

spotify-dil-tercihi-ozelligini-test-ediyor-1.jpg

Tersine mühendislik devi Jane Manchun Wong uygulama için yeni özelliği test aşamasına girdiğini belirtti. Twitter adresinde yaptığı açıklamada Spotify üzerinde müzik dil seçeneğinin olacağını işaret eden bir gönderi paylaştı. Bu görüntünün bir örneğini yukarıda görebilirsiniz.

Bu yeni özellik sayesinde dinlemek istediğiniz şarkı dilini filtreyebileceksiniz. Dolayısıyla ister Türkçe ister İngilizce gibi dilleri ayrı ayrı filtreleme özelliğini elde edeceksiniz. Bu sayede o dile ait tüm şarkılar karşınıza çıkacak ve herhangi bir kesintiye uğramayacaktır.

Spotify bu yeni özelliği sayesinde kullanıcılara rahat bir ortam sağlamayı hedefiliyor. Kullanıcılar yorulmadan dilediği şarkıları dinlesin ve herhangi bir kesinti yaşamasın diye bu geliştirmelerin yapıldığı dile getirildi.

İlginizi çekebilir

Youtube kanalı nasıl açılır? Nasıl para kazanılır? Kanal açarken nelere dikkat edilmeli?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.