Sunless Sea Epic Games Store'da Ücretsiz

Sunless Sea Epic Games Store'da Ücretsiz

Epic Games Store oyunculara ücretsiz oyun ve oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Bu haftaki ücretsiz oyunumuzun adın Sunless Sea. Bir sonraki hafta ise dağıtacağı ücretsiz oyun Wargame Red Dragon olacak.

Geliştiricliğini ve yapımcılığını firmasının üstlendiği oyun, çok farklı atmosfere ve hikaye örgüsüne sahiptir. Her oyuncu kesimini hitap etmeyen ve gerçekten bu tarz oyunlardan hoşlanan oyuncuların sayısının azlığından dolayı oyun istediği satış hedefine bir dönem ulaşamamıştı. Daha sonraki süreçte steam ve diğer platformlarının incelemesi sonucu birkaç ödüle ev sahipliği yapmıştır. Ödül ile birlikte daha fazla kitleye ulaşmayı başarmıştır.

ss-1bff62a7948b2e8a41fd79f21c10b146d6181f2b-1920x1080.jpg

Buharlı geminizin dümenine geçmeye hazırlanın. Victoria döneminin batık gemisini de içerisine aldığı o Gotik atmosferi hissedin. Oyundaki temel amacınız yemek ve ölmektir. Tamamen ölüm üzerine kurulu yapısıyla oyuncuların tüylerinin ürpertiyor. Oyun şuanda Epic Games Store üzerinde ücretsiz olarak sunulmaktadır. Normal Fiyatı 31.00 TL olan bu oyunu kaçırmamanızı ve bir şans vermenizi tavsiye etmekteyiz.

Oyunu Nasıl Kütüphaneme Ücretsiz Olarak Eklerim?

Öncelikle Epic Games Store için bir hesabınız olması gerekmektedir. Daha sonra hesabınızla birlikte giriş yaparak Epic Games'in Store kısmına gitmeniz gerekir. Dilerseniz buraya tıklarsanız mağaza kısmına gidebilirsiniz. Ücretsiz oyunlar kısmından Sunless Sea oyununa tıklayarak oyunun mağaza sayfasına giriş yapın. Sağ altta bulunan yükle butonuna tıklayıp oyunun sipariş bölümüne geçin. Yine sağ altta bulunan ödemeyi yap butonuna tıklayarak oyuna ücretsiz bir şekilde sahip olabilir ve kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Sunless Sea Oyunun Sistem Gereksinimleri

Oyunun PC versiyonu için sistem gereksinimleri aşağıdaki gibidir.

MİNİMUM:

    • İşletim Sistemi: Windows XP veya üstü
    • İşlemci: 2Ghz veya daha iyisi
    • Bellek: 1 GB RAM
    • Ekran Kartı: 1280×768 minimum çözünürlük ve DirectX 9.0c uyumlu grafik kartı
    • DirectX: Sürüm 9.0c
    • Depolama: 700 MB boş alan
    • Ses Kartı: DirectX 9.0c uyumlu

Yukarıdaki sistem gereksinimleri sadece minimum sürümde ve grafikte oynamak içindir. Bu gereksinimleri baz alarak oyunun kaldırıp kaldırmadığını anlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.