Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell Ramazan'a özel bedava internet kampanyası! Tüm operatörler ücretsiz internet dağıtıyor! Kampanyayı kaçırmayın!

Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell Ramazan'a özel bedava internet kampanyası! Tüm operatörler ücretsiz internet dağıtıyor! Kampanyayı kaçırmayın!

Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell Ramazan Ayı'na özel bedava internet dağıtıyor. Tüm operatörler birçok kampanyayı Ramazan Ayı'na özel kullanıcılara sunmuş durumda. Siz de ücretsiz GB'ları kaçırmayın. İşte tüm detaylar...

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom operatörleri, bu Ramazan Ayı’nı da es geçmiyor. Tüm operatörler Ramazan Ayı’na özel bedava internet kampanyasını kullanıcılarına sunuyor. Her operatör kendine özel farklı farklı ücretsiz internet paketlerini duyurdu. Siz de bedava internet sahibi olmak istiyorsanız, haberimizin detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. İşte Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom operatörlerinin kullanıcılara ücretsiz olarak sunduğu kampanyanın detayları ve nasıl alınacağı... 

Ramazan Ayı’na özel bedava internet kampanyası 2021 

Her Ramazan olduğu gibi çeşitli kampanyalar düzenleyen operatörler, bu ayı da es geçmedi. Büyük kampanyalarını kullanıcılara duyurdu. Yapmanız gereken küçük işlemlerle bedava internetinize kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. 

2021 Vodafone bedava 1 GB internet kampanyası 

Vodafone kullanıcılar için bedava 1 GB internet dağıtıyor. Tek yapmanız gereken Kolay Paket’e geçmek olacak. Kolay paketlere geçen kullanıcılar için 1 GB internet ve 250 dakika bedava konuşma hakkı veriyor. Bu teklif sadece faturasız hatlar için geçerlidir. 

Turkcell 2021 her hafta bedava internet kampanyası 

Turkcell operatörü diğerlerinden farklı olarak Platinum üyelerine özel, her hafta ücretsiz internet dağıtıyor. Bu paketten tüm Turkcell Platinum kullanıcılara faydalanabilir. Turkcell her hafta 5 GB interneti ücretsiz olarak üyelere veriyor. Bu interneti almak için tek yapmanız gereken Platinum üyeliğine geçmek. Böylece Turkcell bedava 5 GB interneti alabilirsiniz. 

Türk Telekom bedava 1 GB internet kampanyası 2021 

Türk Telekom’un bu ayki vereceği ücretsiz internet detayları belli oldu. Türk Telekom Mor Paket’lerde ücretsiz olarak 1 GB internet hediyesi veriyor. Mor paketlere sahip olan kullanıcılar ve Selfy üyeleri ücretsiz internetten faydalanabilirler. 

1 GB bedava internet kazanmak için en az 30 TL yükleme yapmanız gerekiyor.  Mor paket dahilinde olmayan kullanıcılar ise internetini almak için Mor Hediye yazıp 4545’e gönderebilir. Böylece paket geçişiniz gerçekleşmiş olur. 

Tüm operatörler Ramazan Ayı boyunca bedava iftar ve sahur internet paketleri dağıtacak. Bizleri takipte kalmaya devam ederek, yeni bedava internet haberlerine ulaşabilirsiniz. 

İlginizi çekebilir

TRT 1 ekranlarında büyük kriz yaşanıyor! Her şey üst üste geldi! Dizinin yeni bölümü ertelendi ve set ekibi çalışmayı durdurdu! İşte o dizi...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.