Turkcell, Vodafone, Türk Telekom duyurdu Bedava 15 GB internet devri başlıyor! O mesajı atarak hemen kullanabilirsiniz!

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom duyurdu Bedava 15 GB internet devri başlıyor! O mesajı atarak hemen kullanabilirsiniz!

Tüm operatörler herkese tam 15 GB bedava internet fırsatı sunacak! Haberi alan vatandaşlar başvuruların nasıl yapıldığını merak ediyor.

İnternet hepimizin vazgeçilmezi ve en çok kullandığımız hizmetlerden biri. Bu noktada aylık paketler dahilinde satın alınan internet kullanımlara bazen yeterli olmuyor. Sürekli yeni internet paketi alarak daha fazla fatura ve paket ödemesi yapmak istemeyenlere müjde geldi! Özellikle de pandemi sürecinde uzaktan eğitim alan çocukların EBA platformuna çok internet gittiğinden yakınan vatandaşlar için bu haber sıcak gelişme oldu. Tüm operatörler herkese tam 15 GB bedava internet fırsatı sunacak! Haberi alan vatandaşlar başvuruların nasıl yapıldığını merak ediyor. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom 15 GB bedava internet nasıl alınır? Nereye mesaj atmak gerekir? İşte, merak ettiğiniz tüm bu soruların yanıtına haberimizde izler için yer verdik, detaylar…

Vodafone 15 gb bedava internet kampanyası

Vodafone 15 GB bedava internet kampanyası kullanıcıları tarafından çok araştırılıyor. Bildiğiniz üzere dünya genelinde yaşanan korona virüs salgınından ekonomi dahil olmak üzere her alan etkilendi Etkilenen alanlardan biri de ne yazık ki eğitim oldu. Eğitim için ülkemizde EBA uzaktan eğitim sistemi geliştirildi. Bu uygulama üzerinden derslere katılım sağlamak için bol internet ihtiyacı oluyor. Vodafone de buna yönelik 6 gb bedava EBA internet kampanyası başlattı. Üstelik bu internet kampanyasından faydalanmak için herhangi bir paket seçmeniz ya da başvuru yapmanız da gerekmiyor. Vodafone müşterisi olarak EBA’a giriş yapmanız halinde 6 gb internet hakkınız hemen tanımlanıyor.

Turkcell 15 GB bedava internet kampanyası

Türkiye’nin en çok tercih edilen mobil hat operatörlerinden biri olan Turkcell de çeşitli kampanyalarla kullanıcılarına bedava internet sunuyor. Özellikle de ‘’salla kazan’’ kampanyasıyla beraber kullanıcılarına 15 GB’ye vatan bedava internet paketleri sunuyor. Bu kampanyadan faydalanarak Turkcell 15 GB bedava internet kazanmak için tek yapmanız gereken şey operatörün müşterisi olmak ve mobil internet şubesini indirmek olacaktır. Mobil internet şubesini indirdikten sonra salla kazan kısmına tıklayarak telefonunuzu salladığınız anda bedava internet hakkınız hemen hattınıza tanımlanıyor. Sunulan bu güzel kampanya için henüz son tarih bilgisi verilmemiştir.

Türk Telekom 15 GB bedava internet kampanyası

Türk Telekom 15 GB bedava internet kampanyaları da müşterileri tarafından en sık araştırılan konuların başında yer alıyor. Diğer operatörlerde olduğu gibi Türk Telekom’da da çok sayıda bedava internet kampanyası ebette ki sunuluyor. Ancak Türk Telekom’un sunduğu bedava 15 gb internet kampanyası diğerlerinden biraz farklılık gösteriyor. Kampanyaya katılım sağlayıp bedava interneti kazanmak için belirlenen saat aralıklarında selfy servisi gece uygulamasını kullanmanız gerekiyor. Faturasız hat sahibiyseniz, hattınıza en az 30 TL kontör yüklemesi yaptıysanız ve GECE yazıp 4545’e kısa SMS attıysanız siz de sunulan bedava internetin tadını hemen çıkarmaya başlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.