Twitter ücretli abonelik hizmetini duyurdu! Tüm detaylar ortaya çıktı!

Twitter ücretli abonelik hizmetini duyurdu! Tüm detaylar ortaya çıktı!

Twitter yeni sistemin duyurusunu yaptı ve artık yeni abonelik sistemine geçilecek. Yeni güncellemeler ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor..

Bir süredir Twitter'ın, kullanıcıların ücretsiz kullanıcılar için mevcut olmayan premium özelliklere erişmesini sağlayacak ücretli bir abonelik hizmeti başlatmayı planladığını biliyoruz. Şirket, bu özelliklerin neler olabileceğine dair bazı göstergeler verdi, ancak genel olarak belirsiz kaldı ve birçok ayrıntı bilinmiyor. Bu yeni bir sızıntıyla değişmiş olabilir. 

Bilgiler, bir tweet'te bu abonelik planının Twitter Blue olarak adlandırılacağını ve bir ayda 2,99 ABD doları fiyatlandırılacağını söyleyen uygulama araştırmacısı Jane Manchun Wong'tan geliyor. Bu aboneliğin sunacağı iddia edilen özelliklerden bazıları, beğendiğiniz tweet'leri kaydetme ve düzenleme becerisinin yanı sıra tweet'leri 'geri alma' seçeneği olan Koleksiyonlar'ı da içeriyor. 

Görünüşe göre başka bir özellik, içeriği farklı kategorilerde kolayca düzenlemek için kişinin yer imlerinde farklı klasörler olarak tanımlanan Yer İşareti Koleksiyonları olacak. Bu özellikler, isim ve fiyat doğrulanmamış olsa da, Wong piyasaya sürülmeden önce sızdıran ayrıntıların sağlam bir geçmişine sahip. 

Bunun ötesinde, Twitter'ın birden fazla ücretli abonelik katmanı sunmayı planladığı ve daha yüksek katmanlar için ödeme yapanların daha düşük katmanlardakilere göre daha fazla özelliğe erişim sağlamayı planladığı bildiriliyor. Bu düzenleme, platformu farklı şekillerde kullanan ve farklı ihtiyaçları olan kullanıcılara çekici gelebilir. 

Diğer güncellemeler, Twitter'ın abonelik planının bir parçası olarak piyasaya sürüleceğini belirttiği temiz haber okuma özelliğini içerebilir, örneğin: şirket kısa süre önce haber bülteni özelliğine sahip birkaç şirket satın aldı. Bununla beraber, Twitter'ın ücretli abonelik planlarını ne zaman başlatmayı planladığı belirsizliğini koruyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.