Twitter'ın yeni ücretli abonelik hizmetinin fiyatı belli oldu! Twitter Blue abonelik hizmeti ne kadar?

Twitter'ın yeni ücretli abonelik hizmetinin fiyatı belli oldu! Twitter Blue abonelik hizmeti ne kadar?

Twitter'ın yeni ücretli abonelik hizmetinin fiyatı belli oldu. Twitter Blue abonelik hizmeti ne kadar? Ücretli abonelik hizmeti ne zaman kullanıcılara sunulacak? Twitter Blue nedir? Tüm detaylar haberimizde..

Twitter'ın, kullanıcılarını belirli özellikler için ücretlendirerek sosyal ağından para kazanma planlarını geciktirecek herhangi bir şey ortada kalmadı. Kısa süre önce, yalnızca sesli etkinliklere erişim için kullanıcılardan ücret alabilen Ücreti Alanların başladığını açıkladı. Ancak Spaces ortaya çıkmadan önce bile belirli özellikler için bir abonelik modeli üzerinde çalıştığı uzun süredir söyleniyordu. Bu, "Twitter Blues" adında sızdırıldı ve ayrıntıları nihayet Twitter tarafından onaylandı. 

Twitter'ın bazı ücretli özelliklere sahip olmaya çalışması tam olarak şaşırtıcı değil. Tabii ki, istenen özellikler için ücret almadan önce ağına bağlanması gerekiyordu ya da tıpkı WhatsApp'ta olduğu gibi kitlesel bir kullanıcı göçü görebilirdi.  

twitter-blue-1967.jpg

Sosyal medya ağlarının Devam Eden Çalışma (WIP) özelliklerini ifşa etmesiyle ünlü Jane Manchun Wong, Twitter Blue'nun neye sahip olacağını şimdiden ortaya çıkardı. Şimdi iOS uygulamasının aboneliğin faturasını yansıtan uygulama içi satın alma seçeneğini keşfetti. Twitter Blue, ayda 2,99 dolara mal olacak ve bazı özellikleri diğerleri kadar heyecan verici olmayabilir. 

"Tweeti Geri Al", kullanıcılara bir tweet yayınlanmadan önce pratik olarak bir zamanlayıcı verir ve sonrasında bir tweet'i düzenlemek yerine iptal etmelerine olanak tanır. Yer işaretli tweet'leri organize etmenin daha iyi bir yolu gibi görünen bir "Koleksiyonlar" özelliği de vardır. Bir de uzun tartışma başlıklarını okumayı kolaylaştırmayı vadeden “Okuma Modu” da yer alıyor. 

Aboneliğin parçası olan diğer özellikler kulağa hoş geliyor ama muhtemelen bu fiyata değmez. Bu, uygulamanın renk temasını ve simgesini değiştirebilmeyi içerir; bu, ilk başta uygulamada olması gereken temel bir özellik gibi görünen bir şeydir.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.