Ücretsiz Free Fire ödül kodları: 25 Nisan 2021!

Ücretsiz Free Fire ödül kodları: 25 Nisan 2021!

Ücretsiz Free Fire ödül kodları ile siz de karakteriniz için birçok içeriğe sahip olabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece kodları belirtilen siteye girmek ve onaylamak. Tüm detaylar habeirmizde..

Kodlar ve etkinlikleri, Free Fire'da ücretsiz öğeler elde etmenin alternatiflerinden birkaçıdır . Pek çok oyuncu, biraz daha kolay olduğu ve minimum çaba gerektirdiği için bu rotayı tercih eder. 

Bu kodlar Garena tarafından yayınlanır ve genellikle aksi takdirde yalnızca elmas harcayarak elde edilebilecek ödülleri içerir. Ödül kodlarının tek dezavantajı, yalnızca belirli bir zaman aralığında kullanılabilmeleri ve bu nedenle kullanıcıların bunları hızlı bir şekilde talep etmeleridir. 

Aşağıda, 25 Nisan 2021 itibarıyla Garena Free Fire için çalışan ödül kodlarının listesi yer almaktadır. 

Bugün için ücretsiz Fire kodlarını kullanın 

bca36-16191493623987-800.jpg

Kodlar: U8S47JGJH5MG - VNY3MQWNKEGU 

FFWC Sırt Çantası, Kitty evcil hayvan, Bolt paraşüt, Çift Altın Kart, Çift EXP Kartı. 

Her iki kod da 29 Nisan'a kadar geçerlidir. 

Oyuncular, ödülleri kullanmak için süresi dolmuş kodları kullanamaz. Şu hatayla karşılaşırlar: "Kullanılamadı. Bu kod geçersiz veya kullanılmış. " Bu durumda kullanıcılar Garena'nın yeni kodlar yayınlamasını beklemekten başka bir şey yapamazlar. 

Not: Bu kod, yalnızca Avrupa sunucularındaki oyuncular içindir. Diğer alanlardan kullanıcılar bunu kullanamaz ve kullanma kodunun bölgede kullanılamayacağını belirten bir hatayla karşılaşır. 

Free Fire'da ödül kodları nasıl kullanılır

bca36-16191493623987-800.jpg

Oyuncular, Garena Free Fire'daki en son kullanma kodunu kullanmak ve ödülleri talep etmek için aşağıda verilen adımları takip edebilir. 

1. Adım: Kod kullanma kodunu kullanan ödüller yalnızca resmi web sitesi üzerinden alınabilir. Aynı bağlantı aşağıda verilmiştir. 

Web sitesi:  Google'a Free Fire reward yazarak ilk siteye giriş yapın.

Adım 2: Ardından, tercih edilen yöntemlerden herhangi biriyle - Facebook, Google, VK, Twitter, Apple Kimliği veya Huawei Kimliği ile Free Fire'da oturum açmaları gerekir. 

Not: Konuk kullanıcıların kodları hiçbir durumda kullanamayacaklarını ve bu nedenle hesaplarını yukarıda listelenen platformlardan herhangi birine bağlamayı düşünebileceklerini unutmamak önemlidir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum